2023.9.1 10:08
Olvasási idő 0:35
Maier Péter

Újabb sztárigazolást hoz a Liverpool Szoboszlai mellé

SPORT FOCI SZOBOSZLAI DOMINIK

Ryan Gravenberch a Bayern Münchentől érkezik.

Megegyezett Ryan Gravenberch átigazolásáról a Liverpool és a Bayern München. A Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató angol csapat az Athletic szerint 40 millió eurót fizet a játékosért, aki a hírek szerint már a Mersey-parti városban tartózkodik, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon.

Gravenberch a Liverpool negyedik nyári igazolásaként érkezik Alexis MacAllister, Wataru Endo és Szoboszlai után. Mind a négy új játékos a középpályára érkezett. 

Emellett Gravenberch lesz a csapat harmadik holland játékosa, Virgil Van Dijk és a decemberben szerződtetett Cody Gakpo egyaránt az ország szülötte, csak úgy, mint a másodedzőként dolgozó Pep Ljinders, akinek a személye meghatározó lehet a holland játékosok liverpooli felülreprezentáltságában. 

A Bayerntől érkező ígéretes középpályás ugyanakkor még nem biztos, hogy az utolsó érkező az angol csapatnál, a szakértők szerint ugyanis tátongó lyuk van a csapatban több poszton is, leginkább egy ballábas belső védő hiányzik a Liverpoolból. Az átigazolási időszak pénteken ér véget, meglátjuk, történik-e még valami az utolsó órákban.