2023.8.31 12:36
Olvasási idő 0:41
Szécsi Krisztián

Egy film erejéig összehozzák a világ leghíresebb csajbandáját – 26 év után itt a nagy visszatérés?

ZENE FILMEK FILMIPAR SPICE GIRLS VILÁGZENE ZENE

A kilencvenes évek szülöttjei most nagyon örülhetnek.

26 évvel a Spice Girls zenés egészestés nagyátékfilmje, a Spice World után most nagyon úgy tűnik, hogy kapunk egy folytatást. A projekt élén az 51 éves Geri Horner, azaz Ginger Spice áll (de mindenki nyugodjon meg, egy fűszercsajt sem hagytak ki a filmográfiai pho levesből), így viszontlátjuk Victoria Beckhamet, Emma Buntont, Mel C-t és Mel B-t is.

Forrás Dave Hogan / Contributor

Egy bennfentes forrás szerint mindenki rendkívül izgatott az új film kapcsán, mely merőben eltérő lesz, mint a Spice World. Mindenki nagyon izgatott a forgatókönyv miatt, de ez egy teljesen más szám lesz, mint a Spice World. Eddig nagyon úgy tűnik, hogy az énekesnők csupán forgatókönyvírói és produceri szinten vesznek részt a munkálatokban, de így is egy ízig-vérig Spice Girls-élménynek ígérkezik az alkotás.

„Egy szelíd, vidám történet a felnőtté válásról, melynek főszereplője egy megszállott Spice Girls-rajongó. Stílusát tekintve nagyon hasonlít a Greatest Days a The Band című musical nagyjátékfilmes adaptációjára, melynek zenei ívét a Take That dalai adják“ – nyilatkozta a nevét elhallgatni kívánó forrás.

Legyen akárhogy is, mi már nagyon izgatottan várjuk, bár eddig még nincs információ hivatalos premierdátumról. 

Felmérés:
Neked melyik Spice volt a kedvenced?
Sporty Spice
Scary Spice
Baby Spice
Posh Spice
Ginger Spice
Sporty Spice
20 %
Scary Spice
10 %
Baby Spice
10 %
Posh Spice
30 %
Ginger Spice
30 %