2023.8.28 12:41
Olvasási idő 5:09
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: kirobbanó konfliktus, énidő és szuperizgalmas kalandok is várhatnak rád a nyár utolsó napjain

Heti horoszkóp: kirobbanó konfliktus, énidő és szuperizgalmas kalandok is várhatnak rád a nyár utolsó napjain
Forrás GettyImages / Aratehortua
ÉLETMÓD HOROSZKÓP

A legtöbb csillagjegynek szüksége lesz arra, hogy kicsit befelé figyeljen a héten. Mutatjuk is, hogy jól, vagy nehézkesen alakul a nyár utolsó hete a horoszkóp-előrejelzésünk szerint!

Kos (III. 21. - IV. 19)

Ezen a héten rengeteg pozitívumban lesz részed. Készen állsz minden feladatra, nincsenek akadályok előtted. Szerencsére önbizalomban sem kell hiányt szenvedned, így gyakorlatilag bármire képes leszel, amit elhatározol magadban. Használd ezt az energiát arra, hogy változtass, fejlessz az életed különböző területein! Maradj pozitív és igyekezz összhangot teremteni a mindennapjaidban, hiszen a munka után mindenki megérdemli a pihenést. Relaxálj, tölts egy kis időt saját magaddal és a gondolataiddal is amellett, hogy átbulizod a nyár utolsó napjait. Fókuszálj, fordítsd hasznos dolgokra az energiáid és meglátod, a következő időszakot sokkal jobbá teheted magad számára!

Kos híresség: Keira Knightley Forrás GettyImages / Raymond Hall/GC Images)

Bika (IV. 20. - V. 20.)

A napokban stabilnak érzed a talajt a lábad alatt, nincsenek anyagi gondjaid, szerencsére minden rendben van. Ennek örömére próbálj meg kicsit befelé figyelni, tedd rendbe a gondolataidat és teremts összhangot a belső érzéseid és a környezeted között. Koncentrálj a hosszútávú céljaidra, és próbáld kitalálni, hogy milyen úton tudnád elérni azokat. Légy nyitott az új dolgokra, lehetőségekre, hiszen a héten bármi megtörténhet! Az is lehet, hogy valaki egy új munkalehetőséget ajánl, vagy éppen egy hirtelen utazás ötlete is felmerülhet. Szívj magadba minden tudást, amit a napokban próbálnak átadni neked, és igyekezz a dolgok praktikus aspektusára fókuszálni. 

Bika híresség: George Clooney Forrás Getty Images / Albert L. Ortega

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Rengeted energiád lesz a héten, persze főként azért is, mert a nyár utolsó napjait szeretnéd minél több buliban tölteni. A szórakozás mellett próbálj meg kicsit a jövőre is koncentrálni, kitalálni, hogy mit szeretnél a következő időszakban az életeddel kezdeni. Unod a régi munkád, de nem tudod, hogyan juss egyről a kettőre? Itt az ideje, hogy leülj és elejétől a végéig átgondolj minden lehetőséget és opciót, hogy a legjobb döntést hozhasd. Annak ellenére, hogy szeretsz sodródni az árral, érdemes lenne tudatosan eltervezned, hogy milyen döntéseket hozol a közeljövőben. Bízd magad az ösztöneidre és a természetedből fakadó kíváncsiságodra, és arra, hogy ha valamilyen új helyzetben találod magad, úgyis megállod a helyedet. 

Ikrek híresség: Troye Sivan Forrás Rex/Shutterstock

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Ezen a héten sokkal inkább szeretnél befelé figyelni, mint kifelé. Itt az ideje, hogy reflektálj a múltbéli dolgaidra, amiket még nem sikerült lezárnod magadban. Szakíts időt erre a folyamatra is, ne próbáld eltemetni magadban a sérelmeidet. Ne félj meghozni döntéseket az ösztöneid alapján, bízz benne, hogy tudja, mi a jó neked. Vedd körbe magad pozitív és támogató emberekkel ebben a nehéz időszakban és támaszkodj rájuk, ha szükséged van rá. A hét jeligéje számodra, hogy hallgass az ösztöneidre, ápold a kapcsolataidat és igyekezz nem kibillenni ebből az egyensúlyból. Élvezd ki a lehetőségeket a munkahelyeden, adj bele mindent, hiszen az igyekezeted hamarosan megtérül. 

Rák híresség: Diane Kruger Forrás GettyImages / Marc Piasecki

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Karizmatikus vagy és magabiztos, ez a héten sem lesz másképp. Használd ki ezeket a tulajdonságaidat, hogy minél több emberrel tudj kapcsolódni a napokban, és, hogy minél többet elérhess. Lépj ki a komfortzónádból és keress új lehetőségeket, helyzeteket, amikben kipróbálhatod magad. Vezető alkat vagy, bátran vedd fel ezt a szerepet minden helyzetben. Szerencsére remek kvalitásokkal rendelkezel ahhoz, hogy embereket, csapatokat irányíts a munkahelyeden, emellett pedig másokat motiválsz arra, hogy jobban teljesítsenek. Érdemes lenne azonban a magánéletedben nem vezetőként gondolni magadra, hiszen fontos, hogy egyenrangú felek legyetek akár egy baráti, akár egy szerelmi kapcsolatról van szó. Szánj időt arra, hogy fejleszd magad ezen a téren is!

Oroszlán híresség: Ben Affleck Forrás YouTube

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Szánj egy kis időt arra, hogy átgondolod az ambícióidat, ami a kitűzött célhoz vezet. Ha útközben már inkább valami másra vágynál, gondold át, vajon mi változott. Bízz abban, hogy tudod, mi a jó neked, és hallgass a belső hangodra, hogy megfejtsd azokat a kérdéseket, amik kicsit előre visznek az önismeret útján. Próbálj ki új dolgokat, igyekezz kicsit jobban megismerni önmagadat, hiszen anélkül nehezen lehet fejlődést elérni. Keresd bátran a környezeted a kérdéseiddel és fogadd el, bármilyen választ is kapsz. Ez a hét az önfelfedezésről szól számodra, ennek ellenére azonban ne felejtsd el a szeretteidet, használd ki az utolsó nyári napokat és csináljatok közös programokat. 

Szűz híresség: Keke Palmer Forrás GettyImages / Vianney Tisseau/Variety

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Rengeteg energiád és motivációd lesz a napokban, amit érdemes lenne nem elvesztegetni, hanem kihasználni. Gondold át, min szeretnél leginkább változtatni a jelenlegi helyzetedben, és igyekezz megvalósítani. Sokat fejlődhetsz és új kapcsolatokat is építhetsz, ha megfelelően kommunikálod a gondolataidat és véleményedet. Ne hátrálj ki a konfliktusokból, hiszen azokból tanulhat az ember. Ragadj meg minden lehetőséget, ami eléd kerül, hiszen a rengeteg munka mellett nem árt, ha valami újat is kipróbálsz. A napokban erősítsd meg a kapcsolataidat, fordíts egy kis időt a környezetedre is, legyél jó hallgatóság, ha arról van szó. Ne felejtsd el, hogy kitartással most bármit elérhetsz.

Mérleg híresség: Bruno Mars Forrás GettyImages / Kevin Mazur

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Mint minden csillagjegynek, ez számodra is remek időszak ahhoz, hogy tarts egy kis szünetet a zsúfolt napi teendőid között és elmerülj a gondolataidban. Összpontosíts az érzéseidre és próbáld meg kitalálni, mi az, ami annyira zavart az elmúlt időszakban, csak nem tudtad pontosan megfogalmazni. Egy kis meditációval hamar rájöhetsz, mivel volt problémád, amit nem tudtál azóta sem lezárni. Ennek segítségével hamar feltárhatod a konfliktus forrását és tovább is léphetsz ahelyett, hogy feleslegesen emésztenéd magad. Ha befelé figyelsz, sokat fejlődhetsz és azt is megtanulhatod, hogyan fejezd ki érzéseidet úgy, hogy abból ne legyen egy hónapig tartó óriási veszekedés. 

Forrás GettyImages / Edward Berthelot

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Szomjazol az új kihívásokra, lehetőségekre és élményekre. Unod a megszokott napi teendőidet és szívesen kikapcsolódnál egy kicsit. Annak ellenére, hogy úgy érzed, lehetetlen kiszabadulnod a mókuskerékből, lazíts egy kicsit és szervezz meg egy kirándulást, egy spontán utazást vagy egy túrát a barátaiddal, ahol végre új dolgokban lehet részed. Ha sikerül egy kis szabadidőt kreálnod magadnak, az újdonságok hatására akár még a perspektívád is kiszélesítheted. Tele lesz kalanddal és mozgalmas eseményekkel ez a hét, így érdemes felkészülnöd arra, hogy igent mondj minden lehetőségre, ami szembe jön veled. Ne aggódj azon, hogy mit kellene tenned, inkább csak élvezd, hogy végre egy kis változatosság is van a mindennapjaidban.

Nyilas híresség: Tina Turner Forrás Steve Rapport/Getty Images

Bak (XII. 22. - I. 19.)

Könnyen lehet, hogy az elmúlt időszakban kicsit szem elől vesztetted a céljaidat és azt, hogy miért dolgozol nap mint nap. Érdemes lehet megállni egy kicsit és átgondolni, hogy mi az, amit valójában el szeretnél érni a jövőben, és hogyan tudod lépésről lépésre megvalósítani azt. Lehet, hogy ennek hatására a napokban előtör belőled a stabilitás és biztonság utáni vágy, szóval fontos lehet, hogy kis időt szánj magadra és a belső gondolataidra is. Priorizáld az énidőt és a mentális egészséget, hogy könnyebben tudj a céljaidra koncentrálni. Eddig is keményen dolgoztál, most is szükség lesz a munkabírásodra és kitartásodra. Ha valamilyen új munkahelyi lehetőséget kapsz, ne habozz élni vele!

Bak híresség: Jude Law Forrás GettyImages / Jordan Pettitt

Vízöntő (I. 20. - II. 18.)

Lehetőségekről és újdonságokról szól ez a hét számodra. Erős vágyat érezhetsz a szabadság iránt, valamint, hogy végre szabadon kifejezhesd magad. Lehet, hogy a munkahelyed vagy a közvetlen környezeted miatt ezekre nem volt lehetőséged, de érdemes lenne felismerned a saját kvalitásaidat, és azt, hogy nem szabad félned attól, hogy esetleg kilógsz a tömegből. Mondd el az ötleteidet annak, akinek érdekes lehet, keresd a hozzád hasonló különcöket, akiket nem hökkent meg egy-egy, a szokásostól eltérő ötlet. Használj ki minden lehetőséget, hiszen ezek segítségével kerülhetsz olyan helyre, ahol végre önmagadat adhatod anélkül, hogy rosszul éreznéd magad. 

Vízöntő híresség: Elizabeth Banks Forrás GettyImages / Vittorio Zunino Celotto

Halak (II. 19. - III. 20.)

A napokban folyamatosan arra vágysz, hogy emberek között legyél, így érdemes lehet a nyár utolsó pillanatit kihasználva minél több eseményen, bulin részt venned. Szórakozás közben se felejtsd el az álmaidat és a céljaidat! Szakíts egy kis időt arra, hogy átgondolod az elmúlt hetek eseményeit, és tegyél rendet a cikázó érzelmeid között. Próbálj egyensúlyt tartani a külvilág és a saját, belső világod között, ami nagy segítség lehet a jövőben. Bízz a belső hangodban, az ösztöneidben, hogy megtudd, mit is kell tenned a közeljövőben ahhoz, hogy célba érj. Ne idegesítsd fel magad minden apróságon, akár a munkahelyeden, akár a környezetedben, próbálj meg minél higgadtabb maradni.

Drew Barrymore Forrás GettyImages / Bravo/NBCU Photo Bank
Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, Instagramon, YouTube-on és a Facebookon is!