2023.8.21 16:04
Olvasási idő 5:05
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: pénzügyi konfliktusok, izgalmas kalandok és akár szakítás is várhat rád a héten

Heti horoszkóp: pénzügyi konfliktusok, izgalmas kalandok és akár szakítás is várhat rád a héten
Forrás GettyImages / Aratehortua
ÉLETMÓD HOROSZKÓP

Most megtudhatod, hogy horoszkóp-előrejelzésünk alapján mire számíthatsz a következő napokban, és, hogy sikeres leszel-e a szerelemben.

Kos (III. 21. - IV. 19)

Lehet, hogy a hét elején kicsit reménytelennek érzed, hogy a szerelmi életed fordulatot vegyen, bármilyen irányba is. Ne erőltesd a dolgokat, mert azzal csak messzebbre sodrod magad a kívánt céltól. Reflektálj saját magadban arra, hogy vajon mi az oka annak, hogy nem változik semmi az életed ezen területén, és vajon mit tudsz tenni annak érdekében, hogy fejlődhess. A napokban csalódást érezhetsz majd, a legrosszabb ebben pedig az, hogy magadat okolod a korábbi döntéseid és tetteid miatt. Jó tanács: ne idegesítsd magad olyan dolgokon, amik egyrészt már elmúltak, másrészt pedig nem tudsz változtatni rajtuk. Igyekezz a jövőre koncentrálni, a szerelmi életed pedig magától fordulatot vesz. A hét második felében szerencsére minden megváltozni látszik, aminek eredményeként sokkal pozitívabb szemléletre is válthatsz. 

Kos híresség: Keira Knightley Forrás GettyImages / Raymond Hall/GC Images)

Bika (IV. 20. - V. 20.)

A következő napokban rengeteg változásra számíthatsz. Akár kapcsolatban vagy, akár nem, a gondolataid a szerelemről és a párkapcsolatról kicsit átalakulnak. Sikerül felfedezned magadban azt az erőt, aminek segítségével végre változtathatsz olyan dolgokon, amiken eddig csak szerettél volna, de nem mertél. Ennek következtében kicsit átalakulnak körülötted a dolgok, lehet, hogy a környezeted is. Ennek ellenére büszke lehetsz magadra, hogy megtetted azt a lépést, amit úgy érezted, hogy szükséges. A döntésednek hála egyre tudatosabban kezdesz gondolkodni ezen a területen is, csak arra vigyázz, hogy ez a lelkesedés ne vesszen el félúton.

Bika híresség: Jeanne du Barry Forrás GettyImages / Samir Hussein/WireImage)

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Izgalmas hétnek nézel elébe, hiszen a bolygók állása alapján végre fellendülni látszik a szerelmi életed. Ha szingli vagy, most eljött az idő, hogy felpezsdítsd kicsit az állóvizet, randizz, ismerkedj és próbálj meg minél több tapasztalatot szerezni, hiszen egyébként is imádod, ha emberek között lehetsz, pláne, ha te vagy a középpontban. A héten végig rengeteg energiád lesz, ennek örömére pedig tele lesz kalandos programmal a naptárad. Légy spontán, akkor is, ha kapcsolatban vagy, hiszen a héten a partnereddel is rengeteg izgalmas közös élményben lehet részetek.

Ikrek híresség: Emily Ratajkowski Forrás GettyImages / Arnold Jerocki

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Lehet, hogy ezen a héten kicsit túlpörögnek a fejedben a gondolataid a jelenlegi szerelmi helyzeted kapcsán. Bonyolult kapcsolatban vagy, éppen próbálsz összejönni valakivel, aki vegyes jelzéseket küld neked vagy csak nehézséghez értetek a párkapcsolatodban? Ne aggódj, a hét közepén már megszabadulsz ezektől a negatív gondolatoktól, egyrészt, mivel mentálisan elfáradsz, másrészt pedig, mert sikerül megoldani a problémát. Ha azon jár az agyad folyamatosan, hogy vajon mit csinálhattál volna másképp, érdemes kicsit jegelned ezt a témát, amíg rájössz, hogy feleslegesen agyalsz rajta, hiszen a múlton nem lehet változtatni. Próbálj tovább lépni és igyekezz a jövőben olyan döntéseket hozni, amik boldoggá tesznek.

Rák híresség: Lindsay Lohan Forrás GettyImages / Hippolyte Petit

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A napokban szinte minden a szerelemről és a romantikáról szól majd, még akkor is, ha mostanában sok időt fordítottál az életednek ezen aspektusára. Szerencsére a héten végre kiderül, hogy elköteleződtök-e egymás iránt a kiszemelteddel, ha pedig párkapcsolatban vagy, minden esély megvan arra, hogy még jobban megerősítsétek a köztetek lévő köteléket. A héten fontos szerepet kap a kommunikáció is, aminek segítségével jobban tudod kifejezni magad konfliktus vagy bármilyen helyzet esetén. Ennek segítségével sokkal jobb döntéseket hozhatsz, emellett pedig sikerül megoldani korábbi félreértéseket is. 

Oroszlán híresség: Chris Hemsworth Forrás GettyImages / Tuane Fernandes

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Az egészségtelen viselkedési mintákat, amik a szerelmi életedben jönnek elő, szerencsére a napokban sikerül leküzdened. Lehet, hogy korábban túl sok új esélyt adtál a partnerednek, esetleg könnyedén megbocsátottál olyan dolgokat, amiken nem tudtál túllendülni, de ezek mind változni látszanak. Végre szántál egy kis időt arra, hogy átgondold, mi az, ami boldoggá tesz és hogyan tudsz kiállni saját magadért, aminek eredményeképpen óriási pozitív változások jöhetnek az életedbe. Szerencsére képes vagy továbblépni és elengedni azt a kapcsolatot, ami nem visz előre. A hét végén ünnepeld meg, hogy meghoztál egy nehéz, de jó döntést!

Szűz híresség: Adam Sandler Forrás Raymond Hall/GC Images

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Lehet, hogy a héten úgy érzed, sok pihenésre van szükséged, de nem azért, mert rossz passzban vagy, hanem pont az ellentéte miatt. Ha sikerül kicsit magadra koncentrálnod, a hét közepén óriási energiával és lelkesedéssel vágsz neki a mindennapoknak. Készítsd fel magad arra, hogy valami hatalmas változás történik a közeljövőben, lehet, hogy egy nagy szerelem, ami izgalmas, új irányba terelheti az életed. Most minden bolygó olyan pozícióban van, aminek köszönhetően könnyedén ismerkedsz, emellett pedig tele vagy önbizalommal és életerővel, így mindenki szeretne a környezetedben lenni. Gondold át, hogy mit szeretnél a szerelmi életedben, és próbáld elérni azt. 

Mérleg híresség: Snoop Dogg Forrás GettyImages / Roberto Ricciuti

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A napokban nem érzed magad túl jól a szerelmi életedben. Ha kapcsolatban vagy, nem tudsz továbblépni egy veszekedésen, és azon, ahogy a partnered viselkedett. Szeretnél neki igazat adni, de a szíved mélyén tudod, hogy nem volt helyes, amit tett, legyen az akármilyen apróság is. Próbáld nyíltan és őszintén megbeszélni vele a problémát, hiszen ha nem tudja, mi a bajod, nem is fog tudni változtatni a viselkedésén. Igyekezz minél érthetőbben és tisztán fogalmazni, hogy hamar lezárhassátok ezt a nézeteltérést. Ha sikerül túljutni ezen, a hét második felében izgalmak és új élmények várhatnak rád. Ha szingli vagy, egy randi most a szokásosnál is jobban sikerülhet, aminek következtében akár komolyra is fordulhatnak a dolgok. 

Skorpió híresség: Kendall Jenner Forrás Gotham/GC Images

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Mostanában nem érzed magadban a kiegyensúlyozottságot, ami nem vall rád. Lehet, hogy túlságosan a munkádra koncentrálsz, ami meggátolja, hogy belevesd magad a szerelmi életedbe, és átadd magad az érzéseidnek. Szerencsére a héten ez megváltozni látszik, hiszen kicsit lelassul a munkahelyi tempó, aminek következtében lesz elég időd kicsit pihenni és szórakozni is. Ha minden jól megy, a hét második felében rengeteg időt töltesz majd a környezeteddel, a barátaiddal, de az is lehet, hogy egy randi is becsúszik a hétvégére. Próbálj meg minél több energiát fektetni a kapcsolataidba amellett, hogy fontos számodra a karriered, igyekezz nem elhanyagolni őket. Az is lehet, hogy így találod meg a nagy szerelmet; a megfelelő személy közelebb van, mint gondolnád. 

Bak híresség: Tyra Banks Forrás GettyImages / Terence Patrick

Bak (XII. 22. - I. 19.)

A héten a kiszemeltedtől elég sok vegyes jelzést kapsz, ami finoman szólva is összezavar. A bolygók állása miatt most még azt is nehéz lesz tisztán látnod, hogy vajon mit akar pontosan. Igyekezz nem begolyózni azon, hogy próbálod kimatekozni, vajon mire is gondolhat, jobb, ha egy kicsit pihenteted vele a kommunikációt. Próbálj meg befelé koncentrálni, egy kis énidő sosem árt. Ha kapcsolatban vagy, próbáld meg elkerülni a vitákat, mert most a szokásosnál több konfliktus ütheti fel a fejét köztetek. Igyekezz megfontoltan cselekedni, akkor nem lehet baj. Az is lehet, hogy most eszmélsz rá, hogy a partnered vagy a kiszemelted teljesen máshogy lát egy bizonyos témát, mint te, ez pedig elbizonytalaníthat. 

Bak híresség: Jared Leto Forrás GettyImages / Emma McIntyre

Vízöntő (I. 20. - II. 18.)

A jelenlegi partnereddel nem értetek egyet néhány pénzügyi kérdésben, ami vitát robbanthat ki kettőtök között. Lehet, hogy ennek köze lesz egy olyan döntéshez, amit te vagy a másik fél hozott meg, egymás tudta nélkül. Most, hogy mindez kiderült, igyekezzetek megoldani a problémát, amit saját magatoknak kreáltatok. Ne hagyd, hogy szőnyeg alá söpörjétek a bajt, érdemes átbeszélni a probléma minden aspektusát. A bolygók állása miatt most nagyobb esély van a veszekedésre, mint korábban. Ha közös kasszán vagytok, pláne figyeljetek oda, hogy mire költötök, hiszen valójában egyikőtök sem szeretne a pénzen vitázni. 

Vízöntő híresség: Emma Roberts Forrás GettyImages / Rich Polk

Halak (II. 19. - III. 20.)

Végre kipukkan egy buborék a szerelmi életedben, ami azt jelenti, hogy a partnered megmutatja a foga fehérjét, ami téged nagyon taszít. Végre belátod, hogy rossz döntést hoztál, és, hogy eddig nem akartál tudomást szerezni arról, ahogy a partnered néha viselkedik. A héten nehezen találtok kompromisszumokat, mindketten csak a saját igazatokba kapaszkodtok anélkül, hogy próbálnátok egymást megérteni. Ez elég nagy baj lehet, itt az idő, hogy eldöntsd, merre haladjon tovább ez a párkapcsolat. Ha szingli vagy, ezen a héten nem lesz túl sok szerencséd az ismerkedés kapcsán, valahogy nem a megfelelő emberekkel találkozol. Próbálj meg kicsit más környezetben ismerkedni, mint azelőtt. 

Halak híresség: Bruce Willis Forrás Karwai Tang/WireImage
Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!