A cikk a Skechers együttműködésben készült.
 
2023.8.18 15:27
Olvasási idő 1:11
Szécsi Krisztián

Snoop Dogg összeállt a Skechersszel – Droppolt az év egyik legmenőbb sneaker-kollekciója

DIVAT CIPŐK SKECHERS SNEAKER SNOOP DOGG

Az év elején Snoop és a Skechers hatalmasat durrantott a Super Bowl negyedik negyedében sugárzott reklámmal, amiben a rapper az újságkihordástól az ovális irodáig jut egyetlen nap alatt. Végig gangsztában, végig kényelmesben, végig Skechersben tolta.

Ha valaki tudja, mi az a stílus, az  Snoop D-O-Double-G, így a mától elérhetőSkechers x Snoop Dogg kollekció egyszerre kínálja a rapper egyedi és jellegzetes kézjegyét és a Skechers innovatív kényelmét. A sportos megjelenésű utcai cipők egyszerűek, egyediek, feltűnőek, és mégis tökéletesen illeszkednek minden alkalomhoz - a színpad deszkáitól a focipálya füvén át az elnöki asztal lapjáig.

Skechers Stamina – Snoop 91

A kapszulakollekció egyik legerősebb választása a Skechers Stamina, ami 2004-es megjelenése óta igazi alapdarab a sneaker-kultúrában nem véletlenül: a platinalemezes Rhythm and Gangsta: The Masterpiece debütálásához időzítették. Retro stílus velúr és hálós felsőrésszel, színes oldalbetétekkel. A mostani, limitált kollekcióhoz Snoop saját kezűleg választotta ki azokat a színeket, amik tükrözik életének ezt a különleges korszakát.

sneakersneakersneakersneaker
Galéria megtekintése
(6)

Skechers Hands Free Slip-Ins Snoop One OG

Íme az ideális cipő minden napra, mindenhova. Az igazi all walks of life, a Snoop One OG. A Skechers Hands Free Slip-ins kényelmét kihasználva ez a bőrből készült darab tökéletes Snoop és rajongói számára egyaránt. Az exkluzív Heel Pillow technológia, biztonságosan tartja a lábat, úgyhogy figyelhetünk olyan részletekre, mint a sarokrészén található nyomtatott grafika, vagy, a "Snoop S" márkajelzés.

sneakersneakersneakersneaker
Galéria megtekintése
(8)

Skechers Hands Free Slip-Ins – Snoop One Double G

Hasonló stílus, de mégsem ugyanaz. Snoop ezt a bőr kasmírmintás cipőt is úgy alkotta meg, hogy csak kényelmesen bele kelljen csusszanni a Skechers Hands Free Slip-ins technológiának köszönhetően, ami gondoskodik a gangaszatlábakról, mindegy merre vezet az útjuk. Ha a One Double G-re mész rá, bandana nyomattal és S-logóval lesz teljes a kúlságod.

sneakersneakersneakersneaker
Galéria megtekintése
(5)

Skechers Go Run Swirl Tech – Dizzie

Snoop mindenre gondolt a kollekció tervezésekor, és  nemcsak az utcán akart villantani, hanem a sportpályákon is. Így született meg a Skechers GO RUN Swirl Tech - Dizzie, ami HYPER BURST Glide Step megoldással érkezik, forrón olvadó rétegekkel, hogy ez a csuka tényleg extra hot legyen.

sneakersneakersneakersneaker
Galéria megtekintése
(4)

A kollekció férfi méretekben a skechers.hu oldalán érhető el.