2023.8.18 10:22
Olvasási idő 0:43
Szécsi Krisztián

Végre kiderült, hogy mire is készült eddig Miley Cyrus – Augusztus végén nagy meglepetésben lesz részünk

ZENE MILEY CYRUS VILÁGZENE ZENE

Így már értelmet nyert Miss Cyrus nagy plakátkampánya.

Úgy tűnik Miley végtelen nyári vakációja nem ér véget, hiszen a popsztár csütörtök este felfedte, hogy legújabb kislemeze, a Used to Be Young augusztus 25-én érkezik, így pedig már világossá is vált, miért lepték el világszerte az utcákat Miley-plakátok.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés

„Ezt a dalt a hűséges rajongóimnak írtam. Szeretlek titeket, amiért ti is szerettétek az összes eddigi Mileyt“ - írta Instagram-bejegyzésében a Flowers című megasláger énekesnője.

Az új szám hírével együtt a slágergyáros azt is elárulta, hogy folytatja a nagysikerű Backyard Sessions sorozatát. Nem kell túlgondolni, konkrétan azt jelenti, amit a neve is takar: Miley zenész kollegáival házának hátsóudvarában zenélget – nyilván teszi mindezt a lehető legnagyobb döggel.  

Egyébként nem ez az első eset, hogy Miley dallal emlékezik meg rajongói szeretetéről. Legutóbbi albumján, az Endless Summer Vacation-ön például a You című számot szintén a hardcore Cyrus-fanoknak írta, akik az elmúlt években végig kiálltak érte. Az augusztus 25-én érkező Used to Be Youngról egyébként eddig semmi konkrétat nem tudni, de kis érdekesség, hogy szemantikailag (jelentéstanában) igencsak összevág, vagyis pontosabban utal rá, a művész hatodik nagylemezének címére, a Younger Now-val. Lehet, hogy ismét rálépünk a country szalmával borított útjára?