2023.8.17 9:52
Olvasási idő 0:33
Krajnyák Petra

Scott Pilgrim 2D-ben tér vissza - Érkezik a Netflix animációs spin-offja

FILMEK + SOROZATOK ANIMÁCIÓS FILM FILMAJÁNLÓ FILMEK NETFLIX SOROZATOK

A kultfilm egy nyolc részes minisorozattal tér vissza, itt is az első előzetes.

Több mint tíz évvel a kultfilm premierje után folytatódnak Scott Pilgrim a világ elleni kalandjai. A Netflix új animációs sorozata, a Scott Pilgrim Takes Off Bryan Lee O'Malley eredeti nyolc részes képregénye alapján készül, amely 2004 és 2010 között jelent meg.

Jason Schwartzman, Ellen Wong, Michael Cera, Aubrey Plaza és Kieran Culkin a Scott Pilgrim a világ ellen című film Los Angeles-i premierjén, 2010 júliusában. Forrás John Shearer / Getty Images

A 2010-es film szereplői ezúttal szinkronszínészként fogják újra játszani szerepüket.

Michael Cera mellett visszatér Mary Elizabeth Winstead Ramona Flowers hangja ként, míg Brie Larson Envy Adams, Kieran Culkin Wallace Wells és Aubrey Plaza Julie Powers szerepében tündököl majd.

Az eredeti élőszereplős filmben Scott, egy sikertelen indie zenekar basszusgitárosa, beleszeret a görkorcsolyázó Amazon kézbesítő lányba, Flowers-be. Ahhoz azonban, hogy elnyerje a lány szívét, meg kell küzdenie hét gonosz ex-pasiját. Az animációban is hasonló sztorira számíthatunk. O'Malley és BenDavid Grabinski író mellett a kultfilm rendezője, Edgar Wright szintén a csapat tagja, mint executive producer.

Mind a nyolc epizód november 1-jén landol a Netflix-en.