2023.3.27., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Maier Péter
2022.11.22 14:07
Olvasási idő  0:35

Itt az Avatar 2 utolsó előzetese

A több mint 3 órás folytatás, az Avatar: A víz útja decemberben érkezik a mozikba.

Maier Péter
2022.11.22 14:07 Olvasási idő  0:35
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Megjelent az Avatar: A víz útja, azaz az Avatar 2 utolsó előzetese, amely két percben mutatja be a film alaphelyzetét. A folytatás több mint 10 évvel később játszódik majd, benne a Sully-család, tehát Jake, Neytiri és gyerekeik közös életét láthatjuk. A történet során – ha jól értelmezzük az előzetest – a főszereplők boldog navi-életét az őket leigázni igyekvő emberek újabb érkezése zavarja meg, ebből következnek a konfliktusok és tragédiák a közel 3 órás film során.

 

 

És ha már hosszúság, a 24.hu írta meg, hogy a rendező James Cameront anno a FOX stúdió könyörögve kérte, hogy vágja rövidebbre a legelső Avatar-filmet, amely 162 perc volt, de ő finoman visszautasította a kérést. A folytatás erre még rátesz: 190 percen keresztül mutatja be a történéseket, Cameron szerint pedig az égvilágon semmi gond nincs ezzel.

 

Az Avatar: A víz útja december 15-én érkezik a magyar mozikba (az Egyesült Államokban egy nappal később lesz a premier).

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Avatar YouTube
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra