2023.8.14 15:17
Olvasási idő 0:49
Maier Péter

Újabb korszakos zseni szerződik Szaúd-Arábiába – nagyjából 100 millió eurót fizetnek érte

SPORT FOCI NEYMAR

Neymar is a szaúdi ligában folytatja.

Otthagyja a Paris Saint-Germaint Neymar, akiért feltehetően 100 millió eurót fizet majd a szaúdi Al-Hilal csapata – írja Fabrizio Romano átigazolási újságíró. A brazil támadó ezen a héten utazik a közel-keleti országba, ahol két évre ír alá. Várhatóan már ma átesik az orvosi vizsgálatokon. Cristiano Ronaldo, Sadio Mané, Riyad Mahrez és oly sok magas kvalítású futballista után ő az újabb sztár, aki Szaúd-Arábiában folytatja.

Neymar Jr. generációja egyik legnagyobb tehetségeként került Európába, ahol először a Barcelona, majd a Paris Saint-Germain játékosa volt. Sérülései azonban mindig akadályt gördítettek az elé, hogy beteljesítse a potenciálját, de még így is az elmúlt tíz év egyik legnagyobb focistájaként kell beszélnünk róla.

Kiemelt tartalom
„A Wembley-ben állva mintha az utolsó kívánságom teljesült volna“ – Interjú Siklósi Petrával, aki a Nottingham Forestet is fotózta „A Wembley-ben állva mintha az utolsó kívánságom teljesült volna“ – Interjú Siklósi Petrával, aki a Nottingham Forestet is fotózta 2024.2.24 10:12

Idén nyáron több komoly – ugyanakkor pályája vége felé tartó – futballista szerződött a szaúdi ligába, ahol éppen az ország bajnokságának fejlesztése zajlik, rengeteg pénz befektetésével. 

Neymar egy újabb nagy fogás a nagy szaúdi fejlesztésben. Ahhoz az Al-Hilalhoz szerződik, amely a nyár folyamán már megszerezte Kalidou Koulibaly, Sergej Milinković-Savić és Rúben Neves játékjogát is