2023.8.3 9:04
Olvasási idő 0:42
Krajnyák Petra

Elárverezik Cardi B mikrofonját, amit egyik nézőjéhez vágott

Elárverezik Cardi B mikrofonját, amit egyik nézőjéhez vágott
Forrás Paras Griffin/Getty Images
ZENE KONCERT ŐRÜLT RAJONGÓK RAJONGÁS

A rapper nemrég egy szabadtéri koncertet adott, amikor a közönség egyik tagja lelocsolta italával, majd mikrofonját a tettes irányába dobta.

Mérleg híresség: Cardi B Forrás Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

Jótékonysági célból elárverezik a mikrofont, amit Cardi B egyik nézőjéhez vágott. A rapper nemrég a Las Vegas-i Drai's Nightclub-ban adott szabadtéri koncertet, amikor a Bodak Yellow előadása közepén a közönség egyik tagja lelocsolta italával. Cardi B a színpadról visszavágott, és a mikrofonját a tettes irányába dobta. Most testi sértés miatt nyomoznak ellene, miután egy nő feljelentést tett a Las Vegas-i rendőrségen. 


Az ominózus mikrofont most jótékonysági célokra árverezik el, jelenlegi értéke majdnem eléri a 100 ezer dollárt. A TMZ szerint a The Wave produkciós vállalat áll az akció mögött, amely a klub hangrendszerét biztosította. Scott Fisher, a cég tulajdonosa elmondta, a mikrofon működőképes állapotban van, mivel rögtön kiszúrták a MAIN feliratú darabot a földön.

Cardi B árverezésre bocsájtott mikrofonja Forrás TikTok/@j_blizzyy/Scott Fisher/TMZ

Eredetileg 500 dollárért hirdették meg az eBay-en, de gyorsan 97 300 dollárra szökött a kikiáltási ára. Az aukción befolyt összeget a Wounded Warrior Project és a Friendship Circle Las Vegas javára ajánlják fel, utóbbi a speciális igényű tinédzserekkel és fiatal felnőttekkel foglalkozik.