2023.7.31 16:46
Olvasási idő 4:53
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: elhanyagolt barátságok, kibékülések és egy nagy adag énidő is várhat rád a héten

Heti horoszkóp: elhanyagolt barátságok, kibékülések és egy nagy adag énidő is várhat rád a héten
Forrás GettyImages / Aratehortua
ÉLETMÓD HOROSZKÓP

Ha épp egy nagy konfliktus közepén vagy, esetleg nem tudod, hogyan szakíts időt a környezetedre, a barátságokra fókuszáló heti horoszkópunkból most megtudhatod, mi vár rád a héten a csillagjegyed szerint.

Kos (III. 21. - IV. 19):

Kos híresség: Emma Watson Forrás Tolga Akmen/AFP via Getty Images

Ezen a héten szívesen mozdulsz ki otthonról, legyen szó egy romantikus randiról vagy éppen egy késő esti mozizásról a barátaiddal. Annak ellenére, hogy az elmúlt időszakot szívesebben töltötted egyedül, saját gondolataidba merülve, most előtört belőled a vágy, hogy emberek között lehess. Ennek köszönhetően rengeteg kreatív energia szabadul fel benned, a környezeted olyan módon inspirál majd, amire korábban nem is gondoltál. A napokban előfordulhat, hogy egy rég nem látott barátod pénzt kér tőled kölcsön, ami akár még szorosabbra fűzheti a kapcsolatotokat. Ne félj új emberekkel megismerkedni, ez a hét tényleg a kapcsolódásról és szórakozásról fog szólni.  

Bika (IV. 20. - V. 20.):

Bika híresség: Gigi Hadid Forrás Jamie McCarthy - © 2018 Getty Images

A napokban sokkal szívesebben vagy egyedül a szobádban, és reménykedsz, hogy nem kell semmilyen szociális eseményen részt venned. Mindenkire ráfér olykor-olykor egy kis egyedüllét, de vigyázz, mert nagyon könnyű beleragadni az otthon kényelmébe. Ha nincs kedved emberek között lenni, azért szánj egy kis időt a legközelebbi barátaidra, akikkel külön-külön, egy kávé mellett megbeszélhetitek az élet nagy dolgait. A hét második felében szentimentális hangulatba kerülsz, ezért ekkora lenne érdemes a baráti találkozókat időzítened. Az is lehet, hogy kedvet kapsz ahhoz, hogy a családoddal töltsd a hétvégét és olyan dolgokat csináljatok közösen, amiket már régen nem. 

Ikrek (V. 21. - VI. 21.):

Ikrek híresség: Stevie Nicks Forrás KMazur/2002 Wireimage.com/Getty Images

Nem biztos, hogy a környezeted is úgy lát téged, ahogyan te saját magadat belülről. Beszélgess a barátaiddal arról, vajon mi lehet ennek az oka, hiszen korábban emiatt több konfliktusod is volt. Igyekezz minél több időt tölteni a családoddal is, hiszen mindig támogatnak mindenben, de nem biztos, hogy ez oda-vissza igaz. Mutasd meg, hogy igenis lehet rád számítani! Ha nincs túl sok szabadidőd, igyekezz minél jobban kihasználni azt, hiszen ekkor tudsz igazán feltöltődni. Egy jó buli vagy egy társas est a szűk baráti körrel biztos, hogy rengeteg energiát ad. A közösségi médiát a napokban csak óvatosan használd, jó alaposan gondold át, mielőtt posztolsz, és ne hagyd, hogy az esetleges negatív kommentek rontsanak az önértékeléseden.

Rák (VI. 22. - VII. 22.):

Rák híresség: Ashley Tisdale Forrás GettyImages / JC Olivera/ LA Art Show

A hét kicsit zűrösen indulhat, mivel egy hozzád közel álló személlyel való kapcsolatod most kimerítő lehet. Nehéz lehet felismerni, hogy hiába próbálsz nap mint nap segíteni neki, ha ugyanazokat a hibákat követi el újra és újra, fejlődést nem mutatva. Ha egy lépéssel hátra lépsz és mélyebbre ásol a kapcsolatotokban, nagy felfedezéseket tehetsz, például, hogy ez a személy görbe tükröt mutat neked. Keresd magadban is ezeket a hibákat, és ha megtaláltad, dolgozz rajtuk. Ezzel sokat segíthetsz, sőt, példát mutathatsz ennek a személynek, hogy ő is másképp álljon a dolgokhoz. A hét vége felé közeledve érdemes kicsit több energiát fordítanod magadra, amit egy kis énidővel segíthetsz. 

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.):

Oroszlán híresség: Greta Gerwig Forrás GettyImages / Laurent Koffel / Gamma-Rapho

Mostanában előfordulhat, hogy érzékenyebben érintenek bizonyos témák a családon belül, és talán érdemes lenne megvizsgálnod, hogy miért. Ne hagyd, hogy ez éket verjen közétek. Ebben az időszakban simán lehet, hogy kicsit jobban vágysz az egyedüllétre, mint máskor. Töltődj fel energiával, mindegy, hogy azt otthon vagy a barátaid körében teszed. A hét végére előtörnek a kreatív energiáid, amivel nemcsak magadat, hanem a környezeted is inspirálod majd. Annak ellenére, hogy most magaddal vagy elfoglalva, próbálj meg nem eltűnni a barátaid elől, legalább minimális életjelet küldj nekik, hogy elkerülj egy lehetséges konfliktust. 

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.):

Szűz híresség: Salma Hayek Forrás Getty Images / Laurent Koffel / Gamma-Rapho

Ez az időszak számodra inkább a befelé fordulásról szól, sokkal szívesebben járod a várost egyedül, hogy kikapcsolhass és kicsit belemerülhess a gondolataidba. Igyekezz reflektálni az elmúlt hetek eseményeire és átgondolni, hogy milyen következtetéseket vonhatsz le azokból. A hét közepén már nagy igényed lesz arra, hogy a barátaiddal tölts időt, a hétvégén pedig bulis hangulatba is kerülhetsz. Összefuthatsz egy gyerekkori ismerősöddel, akivel a nosztalgiázás olyan jól sül el, hogy akár még szorosabb barátok is lehettek. Jól lavírozol az egyedüllét és a szociális élet között, hiszen ügyesen tudod meghúzni a határaidat. Ez a képességed segíteni fog átlendülni a következő hét nehézségein is. 

Mérleg (IX. 23. - X. 22.):

Mérleg híresség: Dakota Johsnon Forrás Rich Fury/Getty Images for SXSW/Getty Images

Mostanában egyre nagyobb vágyat érzel, hogy minél több időt tölts emberek között, pedig az elmúlt hetekben inkább befelé fordultál. Használd ki ezt a lelkesedést és szervezz programokat magadnak. Optimista vagy és szeretettel fordulsz az emberek felé, így a héten segíthetsz egy idegennek, ahogy pár új barátot is szerezhetsz. Olyan barátaiddal is felveszed a kapcsolatot, akikkel már ezer éve nem beszéltél, és akár egy új közösség tagja is lehetsz. Rengeteg lehetőséget tartogat számodra ez a hét, hiszen legszívesebben éjjel-nappal élnéd a szociális életed. Igyekezz támogatni a barátaid ötleteit, mivel most nagy szükség van a diplomatikus véleményedre.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.):

Skorpió híresség: Amandla Stenberg Forrás GettyImages / Michael Kovac / WireImage)

Sokkal több elismerést és figyelmet kapsz a környezetedtől, mint korábban. Ragadd meg ezt az alkalmat és igyekezz ezeket a pozitívumokat beépíteni az önértékelésedbe. Használd ki, hogy te vagy a középpontban és cselekedj úgy, hogy az jobbá tehesse a környezeted. Egy barátod korábban rád bízott egy feladatot, amit a héten kell teljesítened. Ne idegeskedj emiatt, minden képességed megvan hozzá, hogy tökéletesen abszolváld azt. Igyekezz minél több időt tölteni a barátaiddal, és ha a hét második felében bizonytalan vagy önmagaddal kapcsolatban, egy őszinte beszélgetés segíthet a helyes irányba terelni az ezzel kapcsolatos gondolataid. Bízz abban, hogy a környezeted a legjobbat szeretné neked. 

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nyilas híresség: Britney Spears Forrás Britney Spears Twitter

Egy utazásnak köszönhetően most új kultúrát, embereket ismerhetsz meg. Egy új lehetőség vagy információ, amit megtudsz a napokban, segít, hogy kicsit tágabb perspektívából szemléld az életet. Ennek segítségével sokkal könnyebben kapcsolódsz majd a barátaidhoz és képes leszel elmélyíteni a legszorosabb barátságaidat is. Egy őszinte és mély beszélgetés során sok minden kiderülhet, például, hogy miért vagy olyan szigorú saját magadhoz. Hagyd, hogy a barátaid tükrén keresztül láthasd magad, mert ez sokat segít az önismeretben. Szerencsére konfliktusokra nem kell számítanod ebben az időszakban.

Bak (XII. 22. - I. 19.)

Bak híresség: Jude Law Forrás Antony Jones/Getty Images for Di


Sok minden változhat a héten, amire nincsen ráhatásod. Ne hagyd, hogy ez a barátságotok útjába álljon, igyekezzetek megoldani a problémát. Ég benned a vágy, hogy ott legyél a legjobb bulikon a héten, de ne vidd túlzásba a szórakozást, próbálj meg kettesben vagy kisebb körben is találkozni a barátaiddal; nem kell mindennek a buliról szólnia, hiába van nyár. Ez a hét a kapcsolataid helyreállításáról is szólhat: egy mély beszélgetés során sikerül elmondanod azokat a dolgokat, amik zavarnak téged, így új alapokra tudjátok helyezni a barátságotokat. 

Vízöntő (I. 20. - II. 18.)

Vízöntő híresség: Joseph Gordon-Levitt Forrás Kevin Winter/Getty Images


Ez a hét a barátságokról fog szólni, az biztos. Akár minden napra juthat egy-egy találkozó a barátaiddal, akikkel inkább külön találkozol, mint egy buliban. Egy-egy mélyebb beszélgetésnek köszönhetően akár szorosabbra is fűzhetsz néhány ismeretséget. A napokban a barátaid nagy támasza vagy, hiszen most rád zúdíthatják a problémáikat, de ne feledd, annak ellenére, hogy tanácsokkal elláthatod őket, nem a te feladatod megoldani azokat. Szereted, ha harmónia és egyensúly uralkodik a környezetedben, ami most egy kicsit megbillen. Lehet, hogy egy hozzád közelálló szóvá teszi, hogy kicsit elhanyagoltad. Próbáljátok asszertívan kommunikálni az érzéseiteket és a problémáitokat, hogy elkerüljetek egy nagy konfliktust. 

Halak (II. 19. - III. 20.)

Halak híresség: Dakota Johnson Forrás Valerie Macon/AFP via Getty Images

A héten változások történhetnek a környezetedben. A rengeteg munka mellett mindig szakítasz időt a barátaidra, ami a héten sem lesz másképp. Lehet, hogy egy mély beszélgetésnek köszönhetően sikerül teljesen új megvilágításban látnod egy nehéz, már régóta rád telepedő konfliktust, ami megoldást nyújthat a lezárásában. Tölts időt azokkal a barátaiddal, akikkel már egy ideje nem tudtátok megszervezni a találkozókat, ha kell, próbálj meg kicsit jobban alkalmazkodni az időbeosztásukhoz. A héten minden adott, hogy új barátságokat köthess, vagy akár elmélyítsd egy-egy, eddig nem olyan szoros ismeretséged. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, Instagramon, YouTube-on és a Facebookon is!