2023.7.26 12:49
Olvasási idő 0:55
Krajnyák Petra

Érkezik a Witcher fináléja, utoljára láthatjuk Henry Cavillt fehér hajú, csábos vajákként

FILMEK + SOROZATOK NETFLIX SOROZATOK

Henry Cavill tavaly jelentette be, hogy kiszáll a Witcherből és a mágus szerepében az ifjabb Hemsworth váltja őt.

Részlet a Witcher című sorozatból Forrás IMDB

Sok rajongót aggaszt a főszereplőt alakító Henry Cavill távozása, különösen mert a készítők gyakran teljesen megváltoztatták a sorozat alapjául szolgáló könyv cselekményét és karaktereit. A Marveltől eltérően a Witcher világában csak egy dimenzió létezik, és egyetlen lénynek sincs benne replikája. Legalábbis a könyvekben. Úgy tűnik, a negyedik évadtól kezdve Geralt karaktere egy kicsit átalakul a színészcserének köszönhetően. 

Forrás Gareth Cattermole/Getty Images

Valószínűleg drasztikus változáson nem fog átesni a szereplő, és a minimális eltéréseket a készítők elmondása szerint nem fogják furcsállni sem a sorozat szereplői, sem a nézők. A RadioTimes.com-nak Tomek Bagiński producer elhintett néhány részletet a folytatásról.

Lauren (Schmidt Hissrich, a sorozat showrunnere) és csapata – és néhány igazán jó író visszatér az írói szobába, szerintem egy igazán szép nyitányt alkottak, ami tényleg hű a könyvekhez.

Bagiński már látta Liam Hemsworth-t Geralt-jelmezben, de részleteket nem árult el, hogy megőrizze az újdonság varázsát.

Ez egy kicsit más Geralt lesz. Igazából láttam Liam hogyan néz ki Geraltként, és elég izgatott vagyok.

Liam Hemsworth, a következő Vaják. Forrás Don Arnold/WireImage/Getty Images

Cavill tavaly jelentette be, hogy kiszáll a Netflix sikersorozatából, a harcos mágus szerepében őt váltó ifjabb Hemsworth érkezéséről pedig elismerően nyilatkozott.

Helyettem a fantasztikus Liam Hemsworth veszi át a Fehér Farkas szerepét. Mint korábban a legnagyobb irodalmi karakterek esetében, most én is tisztelettel adom át a stafétabotot, és izgatottan várom, Liam hogyan alakítja ezt a lenyűgöző és sokszínű férfit.

A nézők már apró utalásokat is kapnak a harmadik évad utolsó epizódjából, amely július 27-én, csütörtökön landol a Netflix-en.