2023.7.21 10:25
Olvasási idő 0:48
Szécsi Krisztián

Lana Del Rey egy amerikai étteremben vállalt munkát – A rajongók nem igazán értik, mi történik

ARCOK LANA DEL REY VILÁGZENE ZENE

A TikTokot ellepte az egyenruhás, csokifoltos énekesnőről készült képek.

Képzelhetitek, mekkorát nézhetett az, aki a héten megkívánt az alabamai Florence-ben egy jó kis gofrit, hiszen nem más szolgálhatta ki, mint napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője, az összetört és vérző szívek királynője, Miss Lana Del Rey.

Forrás Facebook/Vanson Clendenin

A dalszerző kávét töltött, rendeléseket vett fel és még arra is időt szánt, hogy selfie-ket készítsen vagy elcseverésszen rajongóival. Az egyik hardcore Lana-fan így nyilatkozott a földöntúli tésztás pillanatról:

„Ha azt mondom, hogy el vagyok képedve, az enyhe kifejezés. Több mint egy évtizede már, hogy nagy Lana Del Rey-rajongó vagyok, szóval az, hogy a mai nap találkozhattam vele, tényleg őrületes volt. Ott volt, egyenruhában, meg minden. Kicsit szürreális volt. Elmondtam neki, hogy mennyire szeretem a zenéjét. Lana pedig szuper kedves és aranyos volt.“

@dailymail What is Lana Del Rey doing working at a Waffle House?! #fyp#lanadelrey#wafflehouse#alabama#celebnews♬ original sound - Daily Mail

Egyébként nem túl világos, hogy a 38 éves művész miért is vett magára munkaruhát, néhány közösségi média felhasználó úgy gondolja, hogy lehet a Waffle House-tól kapta ajándékba az egyenruhát, meg a névtáblát. Vagy csak lehet a barátait ment meglátogatni Florence-be, ami egyébként a márciusban megjelent Paris, Texas című számában is megjelenik. Mindenesetre egyetérthetünk, hogy ez annyira tipikus Lana: meggondolatlan, random, de közvetlen és bájos.