2023.7.20 15:29
Olvasási idő 1:04
Kovács M. Dávid

Egy volt Victoria's Secret-angyal is részt vett Palvin Barbara és Dylan Sprouse magyarországi esküvőjén

ARCOK DYLAN SPROUSE HÁZASSÁG PALVIN BARBARA STELLA MAXWELL

A magyar modell egyik lejobb barátja, Stella Maxwell is részt vett a pár vidéki lagziján. Miley Cyrus és Kristen Stewart exbarátnője a jelek szerint imádta a magyar vendéglátást.

Stella Maxwell szupermodell is jelen volt Palvin Barbara és Dylan Sprouse magyarországi esküvőjén, amit egy nyilvános Instagram-bejegyzéssel hozott a világ tudtára. „Gyönyörű napot ünnepeltem a gyönyörű barátaimmal. Szeretlek titeket“ – írta képválogatása mellé a modell.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Stella! (@stellamaxwell) által megosztott bejegyzés

Ahogy a Vogue cikkéből kiderült, a szertartásra Albertirsán került sor, ahol a magyar modell szülei is összeházasodtak annak idején, a lagzit pedig a Palvin család ceglédberceli birtokán rendezték meg. A pár eleinte meghitt, családias esküvőt tervezett, csakhogy a meghívottak listája addig bővült, míg a vendégsereg végül 115 főre duzzadt.

Magukról a meghívottakról eddig azonban keveset tudhattunk. Stella Maxwell részvétele viszont nem teljesen meglepetésszerű, hiszen a két modell hosszú évek óta ismeri egymást, lényegében együtt kezdték a modellkedést. Az egykori Victoria’s Secret-angyal fotója alatt egy rajongó is arról ír, hogy Maxwell már többször is megfordult Magyarországon, a Palvin család is jól ismeri.

Kiemelt tartalom
Régen normális volt, ma már borzolja a kedélyeket fiatalon házasodni – De miért is annyira ördögtől való dolog? Régen normális volt, ma már borzolja a kedélyeket fiatalon házasodni – De miért is annyira ördögtől való dolog? 2023.5.6 8:57

A Pest megyei lakodalom programjáról az újdonsült férj, Dylan Sprouse csupán annyit mesélt: „Csak élveztük a kiváló ételeket és az élő zenét. Levertünk néhány pálinkát, majd hagyományos magyar zenét hallgattunk, miközben esküvői játékokat játszottunk.“ Ebbe a programba csatlakozott be a magyar szupermodell egyik legközelebbi barátnője is.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Vogue Weddings (@vogueweddings) által megosztott bejegyzés

Stella Maxwell egyébként észak-ír szülők gyermekeként született Brüsszelben, 13 éves koráig Belgiumban, majd Ausztráliában és Új-Zélandon nevelkedett. Az egyetemi tanulmányai befejezése után kezdett el modellkedni, a Victoria’s Secrettel való szerződése 2015-től 2021-ig szólt, most a Max Factor arca.

Palvin Barbara 2019 márciusában jelentette be, hogy a fehérneműmárka hivatalos arca, a Victoria’s Secret első magyar angyala lett. Az akkor 25 éves modell ezzel olyan sztárok útjára lépett, mint Claudia Schiffer, Eva Herzigova, Alessandra Ambrosio, Gisele Bündchen, Miranda Kerr, Tyra Banks, Karlie Kloss, Sara Sampaio, Heidi Klum vagy Rosie Huntington-Whiteley.