2023.7.19 15:40
Olvasási idő 1:37
Szöllősi Anna

5 olcsó repülőjegy augusztusban, ha csobbannál egyet a tengerben vagy falnál egy trú olasz pizzát

5 olcsó repülőjegy augusztusban, ha csobbannál egyet a tengerben vagy falnál egy trú olasz pizzát
Forrás Getty Images
UTAZÁS LOW BUDGET REPÜLŐJEGY UTAZÁS

Az elmúlt 1-2 évben búcsút inthettünk a filléres repjegyeknek, és bár 2023-ban senki sem fog világot látni egy BKV-bérlet árából, kellő szemfülességgel ki lehet fogni olcsón izgalmas úti célokat. Hoztunk is ötöt 30 ezer forint alatt az augusztusi hónapra!

Németország, Berlin

Forrás Unsplash / S. Widua

A hipszterek mekkája, a techno fellegvára, Európa legjobb dönere és kismillió történelmi nevezetesség – ezek jutnak elsőre eszünkbe Berlinről, ahova egyszer mindenkinek el kéne jutnia. Ha letudtad a kötelező turistáskodós köröket, mindenképp menj el Berlin fiatalos művésznegyedébe, Kreuzbergbe, ahol ihatsz egy finom kávét, vagy reggelig táncolhatsz.

Forrás skyscanner.hu
A repjegy oda-vissza a fenti időpontban: 26 522 forint

 

Olaszország, Milánó

Forrás Unsplash / Fernando Meloni

Nem fogunk hazudni, Milánó talán nem a világ legérdekesebb városa, viszont ha néhány napnyi olasz életérzésre és egy autentikus pastára vagy pizzára vágysz, azt itt biztosan megkapod. Ha már kipipáltad az operaházat és a dómot, a Milánótól két órára fekvő Comói-tó is megér egy misét: lélegzetelállító látványt nyújt, és arról is híres, hogy olyan világsztároknak van ott villája, mint Madonna vagy George Clooney.

Comói-tó Forrás Unsplash / Jesper Brouwers
Forrás skyscanner.hu
A repjegy oda-vissza a fenti időpontban: 21 092 forint

 

Olaszország, Róma  

Forrás Unsplash / Fineas Anton

Kibekkelnéd az augusztus 20-ai tűzijátékot? Irány Róma! A listán két olasz desztinációt is hoztunk, hiszen az ország északi és déli hangulata ég és föld, meg hát, minden út Rómába vezet. A kedvenc részünk a Trastevere negyed, ahol számtalan kedves kis helybe futhat bele az ember, az agglomerációban pedig még pancsolni is tudunk. Viszont készülj fel, mert elképesztő meleg van, de az utcán rengeteg kutat találni, ami alatt felfrissülhetünk. 

Forrás skyscanner.hu
A repjegy oda-vissza a fenti időpontban: 18 070 forint

Belgium, Brüsszel 

Forrás Unsplash / Yogendra Negi

A Pisilő kisfiú és végtelen gofri mellett számos jó bulit és kultúrprogramot is tartogat a multikulti Brüsszel. A belga fővárost 2-3 nap alatt simán be lehet járni, viszont egy köpésre van néhány környező település, ahova szintén megéri ellátogatni: ott van a tündérmesébe illő Brugge, Gent a csodás kis hidacskájával, vagy a gyémánt fővárosa, Antwerpen – a jó hír pedig, hogy bárhova eljutsz kábé egy óra alatt. 

Forrás skyscanner.hu
A repjegy oda-vissza a fenti időpontban: 26 952 forint

 

Dánia, Billund

Forrás Unsplash / Aiva Apsite

Ha kicsit menekülnél a tikkasztó hőség és a nagyváros elől, a néhányezres dán település csodás úti cél lehet. Billund a kis színes házaival hozza az igazi, autentikus dán feelinget, ráadásul itt található az első, 1968 óta működő Legoland és az eredeti LEGO gyár, ami szintén egy elég izgalmas turisztikai attrakció. Ha nagyvárosi nyüzsgésre vágysz, három-négy óra alatt Koppenhágába vagy akár Malmöbe is el lehet jutni tömegközlekedéssel. 

Forrás skyscanner.hu
A repjegy oda-vissza a fenti időpontban: 29 538 forint

Összeállításunkat a skyscanner.hu gyűjtőoldal adatai alapján készítettük. Az árak a cikk készítésekor voltak aktuálisak, és időközben változhattak.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, Instagramon, YouTube-on és a Facebookon is!