2023.7.17 15:54
Olvasási idő 4:53
Csáka Eszter Csáka

Horoszkóp-előrejelzés: kreatív energiák, nagy változások és előléptetés várhat rád a héten

Horoszkóp-előrejelzés: kreatív energiák, nagy változások és előléptetés várhat rád a héten
Forrás GettyImages / painterr
ÉLETMÓD HOROSZKÓP

Kirobbanó energiák, változtatni akarás és barátságok újraegyesítése: tudd meg, mire számíthatsz a csillagjegyed szerint a héten!

Kos (III. 21. - IV. 19): 

Kos híresség: Diana Ross Forrás Kevin Winter/Getty Images


Ezen a héten tele leszel energiával, ami nagyon sokat segít majd, hogy letudd a rengeteg teendőd. Úgy tűnik, a napokban készen állsz arra, hogy komoly változtatások történjenek az életedben, amikre már régóta vágytál. Magabiztos vagy és asszertívan állsz mindenhez, egy kis szerencsével párosítva akár szuper dolgok is várhatnak rád. Ragadj meg minden lehetőséget, amit eléd dob az élet, hiszen nem mindig leszel ennyire energikus és pozitív formádban, mint amilyen most vagy. Azért gondold végig, hogy mibe vágsz bele, és azok milyen következményekkel járnak, és ha szükség van rá, lassíts le egy kicsit és bizonyosodj meg arról, hogy a megfelelő irányba tartasz. Ha kapcsolatban élsz, most érdemes új szintre lépnetek.

Bika (IV. 20. - V. 20.):

Bika híresség: David Beckham Forrás AD Hoc Films/Sky UK Ltd


A napokban megtapasztalhatod, hogy milyen, amikor két lábon jársz a földön ahelyett, hogy egész nap csak elkalandoznának a gondolataid. Most van itt az ideje, hogy hosszútávú célokat találj magadnak, amiket igyekszel is megvalósítani. Szerencsére a praktikus és kitartó énednek köszönhetően ezekhez a tervekhez most tartani is tudod magad, hiszen ha valamit elhatározol, azt véghez is viszed. Ha voltak pénzügyi gondjaid, a napokban megoldódhatnak, hála egy jókor jött lehetőségnek. Ez egy szuper hét arra, hogy megerősítsd a kapcsolatod akár a partnereddel, akár valamelyik barátoddal, akivel az elmúlt időszakban kicsit eltávolodtatok egymástól. 

Ikrek (V. 21. - VI. 21.):

Ikrek híresség: Laverne Cox Forrás Mike Coppola/Getty Images

Ez az időszak remek lehetőségeket és kihívásokat tartogat számodra. A képességed, hogy akárki hasába képes vagy lyukat beszélni, most kiválóan jön, hiszen most akár ennek segítségével tudsz előrébb jutni a munkában. Tele vagy önbizalommal, így ha az elmúlt napokban egy fontos, de kicsit kínos vagy akár nehéz beszélgetést halogatnál, ne tedd, csak rántsd le a ragtapaszt és mondd el neki őszintén, hogy mi a problémád. Persze légy tekintettel a másik félre és igyekezz nem túl hosszasan magyarázni, mivel a lényegtelen információk könnyen félreértéshez vezethetnek, de akár a beszélgetést is más mederbe tudják terelni. 

Rák (VI. 22. - VII. 22.): 

Rák híresség: Pamela Anderson Forrás Neilson Barnard/Getty Images


A héten sokkal céltudatosabb és motiváltabb leszel, mint korábban, amihez nagyban hozzásegítenek a lehetőségek, amik a munkahelyeden találnak meg. Érdemes jobban hallgatni az intuícióidra, mivel a napokban döntésképtelenebb vagy a szokásosnál is. Fedezd fel a spirituális oldalad, ha eddig nem tetted, hogy könnyebben ráhangolódj a belső hangodra. Fókuszálj az érzéseidre, gondolataidra és vágyaidra, hogy kicsit jobban megismerd magad, valamint, hogy könnyebben kitaláld, mit is szeretnél kezdeni a közeljövőben. A napokban próbáld meg nem szórni a pénzt, hiszen lehet, hogy később még jól jön egy kis megtakarítás, a baráti kapcsolataidra pedig igyekezz kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni. 

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.):

Oroszlán híresség: Joe Jonas Forrás Christopher Polk/NBC


Rengeteg a kreatív energiád, amit igyekszel az életed minél több területén hasznosítani. Ez egy tökéletes hét arra, hogy többet foglalkozz a hobbiddal és hogy kiéld a kreativitásod például egy olyan tevékenységben, ami kikapcsol. Karizmatikus vagy, ennek köszönhetően az emberek szeretnek a környezetedben lenni, próbáld meg olyan személyekkel körbevenni magad, akik arra bátorítanak, hogy az álmaid kövesd. Lehet, hogy pénzügyileg nem ez lesz a legjobb időszak számodra, emiatt tudatosan költekezz, most nem érdemes impulzívan vásárolgatni. A munkahelyeden legyél mindig felkészült, mert akár hirtelen változás léphet elő.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.):

Szűz híresség: Adam Sandler Forrás Raymond Hall/GC Images

A napokban rád törhet a kényszer, hogy változtass az életed bizonyos aspektusain és hogy végre kezedbe vedd az irányítást. Ne feledd, hogy mielőtt drasztikus lépésre szánod el magad, figyeld meg, mit súgnak az ösztöneid, és hogy valójában mik a vágyaid. Ha ennek megfelelően cselekszel, nem bánod meg később sem a döntéseidet. Ha már így is nagy változások előtt állsz, érdemes minél több energiát fektetni a kapcsolataidba, akik segítenek feldolgozni az ezekkel járó terhet. Előfordulhat, hogy kreatívabbnak érzed magad, mint általában, így ez egy tök jó időszak arra, hogy új projektekbe fogj. Legyél sokkal kezdeményezőbb a környezeteddel, hidd el, egy kis erőfeszítést mindenki nagyra értékel majd. 

Mérleg (IX. 23. - X. 22.):

Mérleg híresség: Gwen Stefani Forrás Angela Weiss/AFP via Getty Images

Lelkes vagy és energikus, készen állsz új kihívásokra és lehetőségekre, amik eléd tárulnak. Magabiztosságod most az egekben, ezért úgy érezheted, minden akadályt képes vagy legyőzni. Ezt az életerőt mindenképpen használd ki a munkahelyeden, akár egy jobb pozíció megszerzése érdekében. Diplomatikus énednek hála a héten sem kerülsz komolyabb konfliktusokba, ennek ellenére ne gondold azt, hogy mindent mindenkinél jobban csinálsz. Igyekezz kicsit többet foglalkozni a környezeted igényeivel, odafigyelni arra, hogy mi történik a barátaiddal és támogatni őket. A napokban tele leszel innovatív ötletekkel, mindenképp jegyezd le őket.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.): 

Skorpió híresség: Gabrielle Union Forrás Geoff Robins/AFP via Getty Images


Elég kaotikus hétnek nézel elébe, hiszen a napokban előtérbe kerülnek az érzéseid. Kénytelen leszel kicsit mélyebben elemezni a környezetedben lévő személyekkel való kapcsolataidat és lezárni azokat, amik számodra toxikusak. Az őszinteség és a nyitott kommunikáció most mindennél fontosabb, akár a barátságaidról, akár a kapcsolatodról van szó, így ne félj beleállni egy esetleg kellemetlen témába, mert az akár előrébb is viheti a dolgokat. Összetett gondolkodásodnak és elszántságodnak köszönhetően a munkahelyeden nagy sikereket érhetsz el. Ne feledd, nem kell túlságosan megvédened a saját igazad egy konfliktusban, hallgasd meg a másik véleményét és érvelését is.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.):

Nyilas híresség: Hailee Steinfeld Forrás GettyImages / Manny Carabel/WireImage

Az elkövetkezendő napokban hajt majd a kíváncsiság és a kalandvágy. Nem vágysz semmi másra, csak új élményekre, bármi áron. Ennek örömére lehetőséged lesz arra, hogy kicsit szélesítsd a látókörödet. Akár spontán kirándulásról, új nyelv tanulásáról vagy egy hobbi kipróbálásáról van szó, most érdemes kihasználnod a felfedező kedved. A barátságaidban meghatározó pillanatok következhetnek, melyekben nagyon nagy hangsúlyt játszik a kommunikáció és az, hogy hogyan tudsz kezelni egy komolyabb problémát. Ha konfliktusba torkollik egy beszélgetés, érdemes először megértened a másik mondandóját, mielőtt a sajátodról próbálod meggyőzni. 

Bak (XII. 22. - I. 19.):

Bak híresség: Kate Middleton Forrás Chris Jackson/Getty Images

A napokban sokkal komolyabban fókuszálsz a céljaidra és az ambícióidra, mint korábban. Használd ki, és igyekezz minél többet tenni annak érdekében, hogy közelebb kerülj a vágyaid eléréséhez. Szerencsés időszak következik a karrieredben, ugyanis olyan lehetőséget kínálhatnak neked, amire korábban nem is gondoltál. Ne aggódj előre azon, hogy hogyan teljesíted majd a feladatot, csak bízz abban, hogy úgyis megoldod, ahogy eddig is mindent. A kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét, így a kollegáid is felfigyelnek majd a munkamorálodra. A héten fektess energiát abba, hogy kifejezd az érzéseidet és gondolataidat a környezetednek, emellett pedig figyelj arra is, hogy meghallgasd, mások véleményét anélkül, hogy kritizálnád őket. 

Vízöntő (I. 20. - II. 18.):

Vízöntő híresség: Megan Thee Stallion Forrás Robyn Beck/AFP via Getty Images


Lehetőségekre és rengeteg energiára számíthatsz a következő időszakban, aminek köszönhetően végre sokkal motiváltabb leszel, mint korábban. Kreatívabb vagy, mint általában, így most végre be tudod fejezni az összes projekted, amit inspiráció hiányában eddig nem tudtál letudni. Foglalkozz többet a hobbiddal és igyekezz minél több új dolgot megtapasztalni. Ezek az élmények mind hatással lesznek majd a munkádra. Keresd a hozzád hasonlóan gondolkodók társaságát, és próbálj mélyebb kapcsolatokat kialakítani velük. A munkahelyeden néhány változás történhet, de fontos, hogy ne veszítsd el a motivációd, hiszen így sokkal könnyebben tudsz leküzdeni minden akadályt, ami eléd kerül.

Halak (II. 19. - III. 20.):

halak híresség: Millie Bobby Brown Forrás Taylor Hill/FilmMagic

A héten szentelj időt a kreativitásodnak és képzelőerődnek, amikre nagy szükséged lesz a munkád során. Bízz az ösztöneidben és engedd szabadjára a gondolataid, hiszen még a végén akár olyan ötlettel állsz elő, ami még a főnöködet is megihleti. Azért ettől függetlenül figyelj oda a praktikus szempontokra is, hogy kivitelezhető legyen a terved. Találd ki, hogyan akarod elérni a céljaidat és tegyél meg minden tőled telhető lépést, hogy közelebb kerülj azokhoz. Akár munka, akár párkapcsolat miatt, de kicsit elhanyagoltad a környezeted az elmúlt időszakban, úgyhogy győződj meg arról, hogy elég időt fordítasz a barátaidra. Hívd el őket olyan programokra, amiket már régóta szeretnétek közösen kipróbálni. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, Instagramon, YouTube-on és a Facebookon is!