2023.7.11 14:23
Olvasási idő 0:33
Masszi-Rigó Csilla

Farkas életében először felvette szuperhősjelmezét – Hugh Jackman talpig sárgában virít Deadpool mellett

FILMEK + SOROZATOK FARKAS

Már javában zajlik a harmadik Deadpool-film forgatása, az új produkcióban pedig Hugh Jackman is szerepel majd, az éles pengéiről ismert Farkas azonban most először saját szuperhős-uniformisát is magára ölti.

Rég láttuk már Hugh Jackmant Logan szerepében, az ausztrál színész ugyanis éppen öt éve játszotta el utoljára Farkast, a szuperhősfilmek szerelmeseinek nagy szerencséjére azonban nem kell végső búcsút vennünk a mutánstól: már javában forgatják a Deadpool harmadik részét, nemrég pedig egy kiszivárgott fotó is napvilágot látott, nem is akármilyen tartalommal... 

Farkast ugyanis most először láthatjuk filmes valójában eredeti szuperhősjelmezében! 

A kép azért is különleges már most, mert a filmekben szereplő Farkas eddig sosem hordott hivatalos szuperhősruhát, noha a képregényekben már korábban is volt saját uniformisa. Az új Deadpool film 2024-ben kerülhet a mozikba Ryan Reynolds főszereplésével, de visszatér az első Daredevil filmből ismerős Elektra is (Jennifer Garner). A produkciót a Free Guy-t is jegyző Shawn Levy rendezi, a történetről pedig egyelőre nagyjából annyit lehet tudni, hogy köze lesz a multiverzumhoz.