2023.7.7 16:04
Olvasási idő 0:28
Szöllősi Anna

Kiszivárogtak az első felvételek a Beetlejuice 2. forgatásáról: Jenna Ortegát menyasszonyi ruhában fotózták le

FILMEK + SOROZATOK JENNA ORTEGA TIM BURTON

A Warner Bros. bejelentette, hogy a Tim Burton rendezte, kultikus Beetlejuice (Kísérethistória) fantasy-vígjáték folytatása 2024. szeptember 6-án kerül az amerikai mozikba, a fél világ nagy örömére, a forgatási munkálatok pedig már el is kezdődtek.

Mint azt korábban megírtuk, 35 év után folytatást kap a Beetlejuice, ahol Michael Keaton 71 évesen újra eljátssza legendás szerepét, és a poltergeist, azaz kopogó szellem, Beetlejuice bőrébe bújik, Winona Ryder pedig Lydia Deetzként tér vissza.

Ryder karakterének lányát a Wednesday-ként híressé vált Jenna Ortega játssza, de Willem Dafoe, Monica Bellucci és Justin Theroux is csatlakozik a szereplőgárdához. Theroux karakteréről még nem tudni részleteket, ahogy a film cselekményéről sem, az viszont már biztos, hogy a film zenéjét Danny Elfman szerzi, a filmet pedig természetesen ezúttal is Burton jegyzi. 

Az internetre most felkerültek az első (elég kontrasztos) fotók a forgatásról, amin Ryder látható talpig feketében, Ortega pedig menyasszonyi ruhában, és amiket elnézve csak még izgatottabban várjuk a jövő ősszel esedékes premiert. 

Forrás Facebook / All about cinema