2023.7.7 11:05
Olvasási idő 0:47
Szöllősi Anna

„Nem voltam felkészülve arra, ami tegnap este történt velem“ – Britney Spears gratulálni akart egy sportolónak, arcon ütötték

ARCOK BRITNEY SPEARS KOSÁRLABDA

Britney Spears Victor Wembanyama NBA-sztárral akart fotózkodni, mire a sportoló testőre elvetette a sulykot és fizikai erőszakot vetett be az énekesnő ellen.

Britney Spears egyszerre tartózkodott egy Las Vegas-i étteremben a 19 éves Victor Wembanyamával, az NBA jelenleg egyik legígéretesebb ígéretes csillagával, aki pont a napokban írt alá a San Antonio Spurshöz. Az énekenő kiszúrta a kosarast, és gratulálni akart neki, ezért elindult felé, amikor pedig odaért, megkocogtatta a sportoló vállát. Wembanyama egyik testőre azonban közbeavatkozott, és adott az énekesnőnek egy pofont, aki ettől összerogyott. 

A traumatikus élmények nem újak számomra, volt már részem ezekben. Nem voltam felkészülve arra, ami tegnap este történt velem


– írja Spears az Instagramon, aki szerint még a szemüvege is a földön végezte a pofon után. Hozzátette: őt is rajongók vették körül aznap este, de a testőrei egyet sem ütöttek meg közülük.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Maria River Red (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

A kosarast állítja, hátulról ragadta őt meg valaki, de mivel ment tovább, nem látta, mi történt pontosan.

Csak azt tudom, hogy a biztonságiak ellökték, de azt nem, hogy mekkora erővel.

– nyilatkozta Wembanyama.

Az énekesnő tartja magát ahhoz, hogy csak megkocogtatta a játékos vállát, és feljelentést is tett a rendőrségen. Bár a testőr bocsánatot kért Spearstől, ő nem elégszik meg ezzel, és szeretné, ha a játékos és a biztonsági csapat is nyilvánosan fejezné ki sajnálatát.