2023.7.5 8:27
Olvasási idő 0:55
Szécsi Krisztián

,,Én mondom nektek, leszállok a p*csába" – Olyan indokkal késett egy gép Texasban, hogy azt még a MÁV is megirigyelné

UTAZÁS KONTEÓ REPÜLÉS UTAZÁS

Összesen háromórás volt a csúszás.

A texasi Fort Worth nemzetközi repülőtéren az American Airlines egyik járata egy impozáns háromórás késéssel tudott csak megindulni, mert a fedélzeten egy hölgy azt állította, hogy az utastársa nem is valódi.

A videó a napokban kezdett keringeni a TikTok-on, ahonnan aztán a feltöltő csatornáról le is került. De hát ami egyszer a hálón volt, az ott is marad, így még Twitteren végignézhetjük a feszült pillanatokat. 

Én mondom nektek, leszállok a p*csába. Megvan az okom, miért szállok le, elhiszitek azt vagy sem. Le se sz*rom, de akkor is kimondom: az a kis p*cs ott hátul nem is valódi. De ti csak üljetek itt és haljatok meg vele. Én fixen nem fogok.

Kérdéses, mire is gondolhatott a költő, amikor azt mondta, hogy a „kis p*cs“ nem valódi. Mármint fizikai valójában csak egy kivetülés? Netán egy NPC (olyan videójátékos szereplő, amelyet a játékmenet során nem a játékosok, hanem a játékszoftver irányít)? Vagy csak egyszerűen arra akarta felhívni a figyelmet, hogy egy full kamus fuckboy? Ez sajna nem derült ki. Ahogy az sem, hogy mi lett a nő sorsa. Fogta magát, lelépett, de le nem tartóztatták.