2023.6.22 13:31
Olvasási idő 0:37
Szöllősi Anna

9 évesen őszült meg egy fiatal tiktokker, a legtöbbet hozta ki belőle

TÖRTÉNETEK HAJ HAJTREND TIKTOK

Zoë Miollát sokáig zavarta az ősz haja, de mára megszerette és büszkén viseli, a témának pedig egy egész TikTok-fiókot szentelt.

A most 25 éves Zoë 9 éves korában kezdett el őszülni, és elmondása szerint nem testi, hanem genetikai okok állnak a háttérben: a nagymamája 19 évesen lett ősz, az édesapja pedig 20-23 éves korában.

„A nagyszüleimnél voltunk vasárnapi ebéden, amikor az apukám észrevette, hogy van egy ősz hajszálam. Kihúzta, letette egy fekete bárszékre, és azt mondta, biztos benne, hogy ez még csak a kezdet” – idézte fel Zoë.

@zo.mio Replying to @aftereverett Natural Grey Hair Products! #greyhair#greyhairjourney#greyat25♬ original sound - Zoë Miolla


A fiatal lány életében akkor jött el a fordulópont, amikor elkezdett egy művészeti iskolába járni, ahol színesebbnél színesebb arcok vették körül, és ahol ő is felvállalhatta saját magát, mára már pedig ő maga is önelfogadásra biztatja az internet népét a TikTokon, büszkén vállalva az ősz fürtjeit. 
 

Sosem gondoltam volna, hogy ekkorát robban majd a videóm. De a megtekintésekkel együtt a szeretet is ömleni kezdett. Ha csak egyetlen embert is tudtam inspirálni ezzel, akkor már boldog vagyok 

– mondta.