2023.6.20 9:16
Olvasási idő 0:37
Masszi-Rigó Csilla

Ismét pszichiátriára került a Miről álmodik a lány? - színésznője

ÉLETMÓD AMANDA BYNES PSZICHIÁTRIA PSZICHOLÓGIA RENDŐRSÉG

A színésznő saját magára hívta ki a rendőrséget.

Pszichiátriai megfigyelés alá került Amanda Bynes. A 37 éves egykori színésznőt szombaton vitték be a rendőrségre, ahol már orvosok várták őt kivizsgálásra, a szakemberek pedig végül azt állapították meg, hogy a nő ön- és közveszélyes, így ismét beutalták a pszichiátriára. 

Nem ez az első eset idén, hogy az egykori gyereksztár pszichiátriára kerül, márciusban ugyanis meztelenül sétált Los Angeles utcáin, ezután pedig három hetet töltött egy helyi kórházban. 

Amanda Bynes 2008-ban. Forrás Gregg DeGuire/WireImage

A Miről álmodik a lány? - színésznőjéről 2013-ban derült ki, hogy mentális betegségekkel küzd, ettől az évtől kezdve majdnem 10 esztendőn át volt édesanyja gyámsága alatt. 2018-ban azt nyilatkozta, már teljesen tiszta fejjel tud gondolkodni, ekkoriban pedig nyilvánosan bocsánatot is kért amiatt, hogy korábban édesapját vádolta meg szexuális zaklatással a Twitteren (később azt mondta, a fejében lévő chip utasította őt arra, hogy ilyet mondjon). Az utóbbi hónapok hírei szerint Amanda Bynes saját maga kért segítséget a hivatalos szervektől, a most hétvégén történt incidens kapcsán is saját maga hívta fel a rendőrséget.