2023.6.16 8:52
Olvasási idő 0:44
Kovács M. Dávid

Véget ért a titkolózás: Dylan Sprouse tényleg eljegyezte Palvin Barbarát

ARCOK DYLAN SPROUSE ELJEGYZÉS PALVIN BARBARA SZERELEM

Már hosszú hónapok óta jegyben járnak, csak nem szerették volna bevonni a nyilvánosságot.

Jó volt a bulvárlapok szimata: párja, Dylan Sprouse valóban eljegyezte Palvin Barbarát, méghozzá hosszú hónapokkal ezelőtt, tavaly szeptemberben. Mindez a V Magazine címlapjáról, illetve a sztárpárral készített interjújából derült ki, majd a két fél hamarosan a közösségi oldalain is lerántotta a leplet arról, hogy hamarosan összeházasodnak.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Dylan Sprouse (@dylansprouse) által megosztott bejegyzés

Ahogy korábban a Refresher is beszámolt róla, a hír azt követően kapott szárnyra, hogy egy márciusi filmfesztiválon karikagyűrűt pillantottak meg a magyar modell ujján, és bár a sztárok menedzsmentje részéről nem érkezett hivatalos válasz a szóbeszédre, az amerikai sajtó mégis tényként kezelte az értesülést.

Dylan Sprouse az interjúban úgy fogalmazott: nem feltétlenül érezték szükségét annak, hogy egzaktan a világ elé tárják, hogy az immár öt éve tartó kapcsolatuk szintet lépett. Párja, Palvin Barbara hozzátette:

Amikor néhányan kiszivárogtatták, hogy eljegyeztük egymást, a PR-csapatunk azt mondta, "hé, srácok, készítenetek kéne egy posztot, vagy beszélni ezzel a magazinnal, vagy beszélni azzal a magazinnal." Ez nagyon bosszantott (...), de nagyon boldog vagyok, hogy végül mi magunk jelenthettük be az eljegyzést.

Palvin és Sprouse egyébként 2018 óta alkotnak egy párt. A magyar modellt nemrég egy Serpentine című body horrorban is láthattuk, erről ebben a cikkünkben olvashatsz.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés