2023.3.20., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Kovács M. Dávid
2023.1.26 12:01
Olvasási idő  0:36

Ne maradj le, már ingyenesen nézhető Palvin Barbi kígyós testhorrorja!

A magyar modell mellett egy divatvilágból ismert kollégája, valamint Taika Waititi egyik filmjének színésze is szerepel a Serpentine című rövidfilmben.

Kovács M. Dávid
2023.1.26 12:01 Olvasási idő  0:36
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

David Cronenberg és Panos Cosmatos nyomdokait követve egy Serpentine című body horrorral folytatja mozis karrierjét a cseh Eva Doležalová, aki Palvin Barbarát választotta egyik legújabb alkotása főszereplőjének.

 

A divatvilágban is otthonosan mozgó rendező rövidfilmjében a magyar modellt egy titkos kígyószekta szeánszán láthatjuk, amelynek tagjai felfedezték, hogyan lehet kígyóembert létrehozni. Palvin Barbi is egy ilyen hibridet alakít a filmben, amiben rajta kívül egy amerikai kollégája, a modellként és dj-ként is jegyzett Soo Joo Park, valamint a Jojo Nyuszi egyik színésze, Luke Brandon Field kapta a főszerepet.

 

 

A szinopszis szerint a 2022-es Tribeca Filmfesztiválon X-díjra jelölt Eva Doležalová a fajok közötti fejlődés lehetőségeit vizsgálja a mintegy tízperces filmben. „A legtöbb filmben a túlvilági fajok gonoszak és az emberiség kiirtására törekszenek. A Serpentine-ben ez másképp van. (...) A kígyó sokféle dolgot jelent a különböző kultúrákban, mindenekelőtt azonban bölcsességet és felhatalmazást. Ebben az esetben a női felhatalmazást.“

 

Eva Doležalová Serpentine című rövidfilmjét a Nowness oldalán lehet elérni, megnézni.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  pillanatfelvétel a filmből
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra