2023.6.15 11:44
Olvasási idő 0:35
Szöllősi Anna

The Weeknd szerint saját karaktere egy idióta Az idol című sorozatban

FILMEK + SOROZATOK AZ IDOL THE WEEKND

The Weeknd reagált Az idolt érő súlyos kritikákra, amit nőgyűlölő nyelvezete és karakterének hátborzongató aurája miatt kapott.

Az HBO-produkció egyik alkotója és egyben főszereplője The Weeknd, a másik főszerepet Johnny Depp lánya, Lily-Rose Depp játssza, a gyártásban pedig közreműködött az Eufóriáért is felelős Sam Levinson rendező és Rév Marcell operatőr. 

A rapper most egy interjúban elmondta: az összes kellemetlen pillanat szándékos volt, és Tedros különös kinézete és személyisége sem véletlen. 

A valóság az, hogy nincs benne semmi igazán titokzatos, direkt csináltuk ezt a kinézetével, a ruháival, a hajával – a fickó egy idióta.

– mondta The Weeknd, hozzátéve: a metroszexuális Tedros rengeteget törődik a külsejével, de ez az egyetlen, ami maradt neki.

Kiemelt tartalom
Cannes-ban mutatják be először az Idolt – Szektavezérként debütál The Weeknd, a sorozat pedig már most botrányos Cannes-ban mutatják be először az Idolt – Szektavezérként debütál The Weeknd, a sorozat pedig már most botrányos 2023.4.17 16:59

Túlszexualizált miliő 

A sorozatot keményen vádolják öncélú meztelenkedéssel, The Weekend szerint a 2. epizód sokak által vitatott szexjelenete nem is akkora ügy. 

„Semmi szexi nincs benne. Amikor a Basic Instinctet használjuk referenciaként, akkor Verhoevent használjuk. Verhoeven a '90-es évek szatirikus thrillereinek királya. Igen, vannak 'szexi' pillanatok a filmjeiben, de vannak más, vicces jelenetei is.“