2023.6.14 15:53
Olvasási idő 0:32
Szécsi Krisztián

Lady Gaga gyógyszertárosnak állt – Az énekesnő olyan céggel működik most együtt, akinek vakcináját lehet, hogy te is megkaptad

ARCOK LADY GAGA

Instagram-profilján kezdett bele a kampányba fejfájós rajongói kedvéért.

A többszörös Grammy-díjas énekesnő a Pfizerrel kollaborálva egy újfajta migréngyógyszert kezdett reklámozni Instagram-profilján.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés

Gyermekkorom óta küzdök migrénes fájdalommal. Amikor először próbáltam ki a a 75 mg-os kiszerelésű Nurtec® ODT-t, soha nem felejtem el, hogy azt kívántom, bárcsak hamarabb rátaláltam volna. Ezért vagyok büszke arra, hogy a Nurtec ODT partnere lehetek

– kezdi az amerikai énekesnő dicshimnuszát a gyógyszerről, melyhez legutóbbi turnéjáról egy fejhez kapós képet is hozzátoldott.

Gaga egyébként már több márkával kollaborált az évek során. Volt itt Valentino, Doritos, Tiffany & Co. és legutóbb Dom Pérignon reklám is, de be kell vallanunk, azt azért nem ittük, hogy a gyógyszerbizniszbe is beszél Miss Germanotta. Na mindegy, azért reméljük, hogy egy közösfotót betol majd valamikor Karikó Katalinnal, hiszen 2020-ban a szabadalma alapján készült el, a világon elsőként klinikailag is bizonyítottan hatásos harmadik generációs Pfizer-BioNTech Covid19-vakcina (Comirnaty vakcina).