2023.6.13 15:07
Olvasási idő 0:50
Masszi-Rigó Csilla

Valami nagyon nem stimmel a Blackpinkkel – Rosszullétek és betegség gyengíti a bandát

ZENE BLACKPINK K-POP

A dél-koreai lánybanda tagjai gyengének tűnnek, a hétvégi koncerten Jennie el is tűnt a fellépésről.

Egyre több rajongó aggódik a Blackpink tagjaiért, a világhírű dél-koreai lánybanda tagjai ugyanis sorra betegednek le világkörüli turnéjuk közben. A hétvégén a csapat Melbourne-ben vállalt két fellépést, a csapat egyik tagja, a most az Idol című sorozatban is feltűnő Jennie azonban az egyik dal előadása közben rosszul lett, hamarosan pedig le is sétált a színpadról a biztonsági őrök kíséretében. 

Blackpink a 2023-as Coachellán. Forrás Emma McIntyre/Getty Images for Coachella

A koncert fennmaradó idejében a 27 éves lány már nem állt színpadra, később pedig az együttes másik tagja, Rosé szólalt meg az incidens kapcsán: 

„Nagyon szomorúak vagyunk, hogy Jennie nem lehetett velünk ma, hiszen nagyon izgatott volt a melbourne-i fellépés miatt. Biztos vagyok benne, hogy nagyon dühíti a dolog, de mindannyian szívünkből kívánjuk, hogy jobban érezze magát. Nagyon szomorúak vagyunk, hogy nem oszthatjuk meg vele ezt az örömteli pillanatot.”

@nomoredanny

Blackpink isnt doing well 😳

♬ original sound - Danny

A Blackpink menedzsmentje később angol nyelvű nyilatkozatban kért elnézést a nézőktől, azt írták, Jennie egészségügyi okok miatt nem tudta folytatni a koncertet. A rajongók sorra fejezik ki aggodalmukat a közösségi médiában, egyesek szerint a lányok túl lettek hajtva az utóbbi időben, szinte megállás nélkül minden nap fellépnek valahol a Coachella óta. A Blackpink másik tagja, Jisoo több koncertet is ki kellett, hogy hagyjon koronavírus fertőzés miatt, legutóbbi fellépésén azonban sokak szerint még mindig betegnek tűnt.