2023.6.7 13:50
Olvasási idő 0:49
Masszi-Rigó Csilla

Az egyik leghíresebb manchesteri focistát jelentette fel barátnője testi sértés miatt

SPORT ANTONY FOCI MANCHESTER UNITED

Fenyegetés, testi sértés és fizikai erőszak – A Manchester United játékosát, Antonyt saját barátnője jelentette fel.

Komoly vádakkal kell szembenéznie a Manchester United focistájának, a 100 millió euróért igazolt brazil Antonyt ugyanis saját barátnője, Gabriela Cavallin jelentette fel a Sao Paolo-i rendőrségen még 2022 nyarán. 

Antony Matheus dos Santos Forrás Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

A 23 éves nő azután tett feljelentést, hogy állítása szerint párja még tavaly nyáron egy összeveszést és szakítást követően a karjánál megragadva vonszolta egy szórakozóhely előtt, majd nekilökte őt egy autónak is. Az eset idején a DJ-ként tevékenykedő Cavallin 17 hetes terhes volt, és bár a feljelentés szerint a nő pár nappal később elvetélt, a bántalmazást nem hozták összefüggésbe a magzat elvesztésével. 

Cavallin és Antony később kibékültek majd újra összeköltöztek Manchesterben, ám pár hónappal később, 2023 januárjában a focista az eddiginél is erőszakosabban viselkedett barátnőjével, a vallomások szerint pedig a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy elmozdult mellimplantátuma. Cavallint előbb a Manchester United két orvosa vizsgálta meg, áprilisban pedig műtétre kényszerült a sérülés miatt. 

Gabriella Cavallin Forrás Instagram/ gabriela cavallin

Az említett eseteken kívül még két fizikai atrocitás történt, amelyek közül az egyiknek Cavallin anyja és barátnője is szemtanú volt. Antony az elmondások szerint azzal fenyegetőzött idén májusban, hogy megöli egykori párját, ha azt más férfival látja, de az is előfordult, hogy a férfi öngyilkossággal fenyegetőzött. Cavallin azért is fordult a rendőrséghez, mert attól fél, Antony régi barátai révén a férfi lőfegyverhez juthat.