2023.6.7 12:47
Olvasási idő 1:14
Szécsi Krisztián

gemini hotstuff x gyuris – nyári virág inspirálta egy magyar márka legújabb kollekcióját

DIVAT DIVAT GYURIS MAGYAR DIVAT MAGYAR MŰVÉSZ PONTOON

Az egyedi darabokat a Pontoon hajóján mutatták be egy elég király divatbemutató keretein belül.

Június 5-től elérhető Stotz Natália (gemini hotstuff) és Gyuris Bence (gyuris) első közös, tender revolver nevű kollekciója, amely a levendula piknikre keresztelt eseményen debütált a Pontoon hajón. A limitált ruhadarabok bemutatása mellett a különböző művészeti ágak, a hazai színtér kisebb-nagyobb szereplőinek összekapcsolása volt a cél. 

Forrás Generál Kristóf

A közös munka eredetileg egy kabátrendeléssel kezdődött, ám közös kollekció lett belőle. A levendula frissessége nem is elsődlegesen a darabok színvilágában, hanem inkább érzésükben, hangulatukban köszön vissza. A kék-ekrü árnyalatokban a vidék romantikája, a zöld darabokban a még ki nem virágzott levendula kel életre. A kollab hat szettből, köztük egy horgolt bikiniből, négyféle horgolt sapkából, valamint két táskából és pólóból áll. Az unisex darabok egyik különlegessége, hogy szettben és a kombinálva is értelmezhetők. A pikniken ajsa luna zenei kíséretére vonultak végig a modellek a kifutón, köztük Co Lee, aki később az általa viselt szettben követte ajsát a színpadon is. Végül természetesen az este másik főszereplője, gyuris is az egyik legkülönlegesebb összeállításban koncertezett és egy ritkán látható együttállást hozott tető alá. Az este során olyan előadók léptek vele színpadra, mint Beton.Hofi, Ekhoe, Szalai, Grasa, Nasiimov, Kain, Atka vagy Lenszkij.

divatdivatdivatdivat
Galéria megtekintése
(8)

Stotz Natália márkája, a gemini hotstuff fő koncepciója a környezettudatosság és az unisex alapokra épülő egyediség. Minden darab a legnagyobb odafigyeléssel, maradék anyagok és prémium minőségű textilek felhasználásával, kézzel készül – az első lépéstől az utolsóig. A fenntarthatóságot szem előtt tartva a megrendelések során minden anyag felhasználásra kerül, így mindegyik ruha más és más megjelenést kap, ezzel pedig igazán egyedivé válik viselője számára.

Kiemelt tartalom
Elszállt az ihlet? Ezek a kínai social media trendek garantáltan felélesztik a kreatív energiáidat Elszállt az ihlet? Ezek a kínai social media trendek garantáltan felélesztik a kreatív energiáidat 2 nappal ezelőtt

Gyuris Bence a hazai trap/new school szcéna egyik legnépszerűbb előadója. A zene mellett egyre inkább pörög a divat világában is, amit ebben a kollaborációban mutat meg először. A 24 éves rapper negyedik lemeze idén januárban jelent meg, de emellett a POWER PUFF-formációval is folyamatosan jelen van a zenei életben. 

A gemini hotstuff x gyuris kollekcióban egy különleges művészeti összhangot, és garantáltan a 2023-as év legizgalmasabb kollaborációját köszönthetjük.