2023.6.9 15:38
Olvasási idő 1:10
Szöllősi Anna

Szia uram, 5 liter babafej, HŰVÖS hűtő vagy bájos kis pszichopata sün érdekel? A Marketplace igazi kincseket rejt

Szia uram, 5 liter babafej, HŰVÖS hűtő vagy bájos kis pszichopata sün érdekel? A Marketplace igazi kincseket rejt
Forrás Facebook
ÉLETMÓD FACEBOOK ÖSSZEÁLLÍTÁS TRASH
Érzékeny tartalom
A cikk tartalmazhat:
  • terméket vagy szolgáltatást 18 éven felüliek számára
  • szex, meztelenség vagy más felnőtt tartalom
  • erőszakos, véres vagy arra érzékenyek számára nem megfelelő tartalom
Igen, elmúltam 18 éves
És el szeretném olvasni a cikket.
Vissza a nyitóoldalraVissza

Nehéz lenne megfejteni, hogy néhány Marketplace-apróhirdetés mögött milyen motivációk húzódnak meg, és cikkünkben nem is erre vállalkoztunk, viszont összegyűjtöttünk néhány igazi gyöngyszemet, amik remek marketingérzékről tesznek tanúbizonyságot.

Horrorbabák 

Valamiért egyesek megmagyarázhatatlanul imádják a creepy babákat, de még így is értetlenül állunk azelőtt, hogy valaki babafejeket árul a neten, ráadásul literben mérve. Maximum valami bizarr művészeti projekthez tudnánk elképzelni, más használatra inkább nem szeretnénk. 

5 liter babafej Forrás Facebook

Meglepnéd a családod gyerektagjait valamivel, de nem tudsz dönteni a porcelánbaba és a plüssmackó között? Íme a tökéletes megoldás, a plüsstestű, porcelánfejű, alig használt förtelem. 

alig használt förtelem Forrás Facebook

Már azon is fennakadhatnánk, hogy 2023-ban miért használja bárki is a néger jelzőt, de a píszímérő kiakadása semmi ahhoz képest, hogy ezeket a kimerevedett kezű, fintori fejű babákat „alvós"-ként hirdetik. 

alvós babák Forrás Facebook

Háztartási gépek

Ez biztosan életed dealje: hűtő, ami HŰVÖS, sütő, amihez talán egy pár láb is jár, és susnyásban fotózott mennyezeti lámpa, ami elég rég láthatott már mennyezetet. 

hűvös hűtő Forrás Facebook
(láb)sütő Forrás Facebook
mennyezeti lámpa Forrás Facebook

Nyami

Nem gondolnánk, hogy a Marketplace felületén legális ételt árusítani, főleg ilyet... A Nébih munkatársainak szeme biztosan felcsillant a kép láttán, ami nyomokban somlói galuskát (és alkoholt) tartalmaz. 

somlói galuska Forrás Facebook

Ha megnehezítenéd a saját életed, és a kezed helyett egy csipesszel ennéd a chipset, 1400 forintért tiéd lehet a gamer Snack Stick! (bár abban nem vagyunk biztosak, hogy ez a rendeltetésszerű használat, a termék marketingelése mindenesetre kiváló.)

Snack Stick Forrás Facebook

Te is unod, hogy a családban folyton a műanyagdobozokon megy a harc, amiket a nagymamád és az anyukád családi ereklyeként próbálnak óvni és visszaszerezni? Most végre úgy fogyaszthatsz el egy házias fogást, hogy még a tárolóedényt is megtarthatod!  

tányér + virsli Forrás Facebook

Reklámarcok 

Figyelemfelkeltésnek mindenképp jó ötlet belefotózni magunkat az eladó kádba, a használt ágyat úgy illusztrálni, hogy szó szerint használja valaki, vagy a sikeres tranzakció érdekében nadrág nélkül bepózolni a vitrin mellé. 

kád Forrás Facebook
használt franciaágy Forrás Facebook
koloniál butorok! Forrás Facebook

Nálatok laknak-e állatok? 

Mi az: disznónak túl kecses, balerinának túl disznó? Tüllős disznaj!

tüllős disznaj Forrás Facebook

És zárásképp a kedvenc háziállatunk, a bájos kis pszichopata sün, amit használni semmire nem tudsz, de cserébe minden éjszaka a frászt hozza majd rád, amikor kimész pisilni. 

bájos kis sün Forrás Facebook