2023.5.22 16:17
Olvasási idő 0:44
Maier Péter

A SHEIN-t tényleg nem érdekli a látszat: már az MSCHF piros csizmáját is lekoppintották

DIVAT MSCHF SHEIN

Most az eredeti harmadáért megveheted az MSHCF piros csizmájának kínai verzióját. (De csak nem teszed.)

Hányszor, meg hányszor megírtuk már, hogy a SHEIN-nél nem törődnek azzal, hogy egy ruhaötlet kié, vagy, hogy a munkavállalóknak jó volna annyi pénzt fizetni a munkájukért, amennyiből megélnek, esetleg azzal, hogy kímélni kellene a bolygót, amin élünk.

Kiemelt tartalom
18 órás műszak és megalázó fizetés: nagy árat fizetnek a Shein gyárak munkásai az ötfontos pólókért 18 órás műszak és megalázó fizetés: nagy árat fizetnek a Shein gyárak munkásai az ötfontos pólókért 2022.11.20 15:54

Mindemellett az, hogy újabban a MSCHF piros csizmáját is lekoppintották, még az eddigiekhez képest is feltűnő, mivel nem egy basic, gyakori darabról beszélünk. Korábban mi is írtunk róla, hogy a fél világ felhördült azon, hogy mégis mi a fene ez a csizma, ki méltató, ki inkább negatív irányból, de az biztos, hogy az idei éve egyik legfeltűnőbb divatjelenségéről beszélünk. A SHEIN-t ez sem zavarta abban, hogy lazán fogja és lekoppintsa az ötletet, és a webshopjukon már simán árulják az így kinéző lábbelit. 

Kiemelt tartalom
Az ultra-fast fashion fellendülése és bukása – lehet a Shein nélkül élni? Az ultra-fast fashion fellendülése és bukása – lehet a Shein nélkül élni? 2023.6.20 17:07

Egy K Ā M I N nevű magyar Twitter-felhasználó osztotta meg, hogy megtalálta a csizmát a SHEIN-en 117 dollárért (nagyjából 40 ezer forint), ami a kínai márkához képest egyébként nem is olyan olcsó, cserébe az eredeti 350 dollárba (120 ezer forint) megy kábé, úgyhogy így is a harmadáron megkapható, ha az embernek van gusztusa megvásárolni.