2023.5.9 14:58
Olvasási idő 0:46
Masszi-Rigó Csilla

Neves díjat kapott A Galaxis Őrzői Vol.3. alig pár nappal a bemutató után

FILMEK + SOROZATOK MARVEL

A világ legnagyobb állatvédő szervezete tüntette ki a film rendezőjét.

„Not a Number”-díjjal tüntette ki a híres PETA szervezet James Gunnt, A Galaxis Őrzői 3. részének rendezőjét – derül ki a Hypebeast cikkéből. Az állatvédelmi szervezet azért utalta ki a díjat, amiért Gunn teljes mellszélességgel állt ki az állatkínzás ellen a Marvel legújabb filmjében. 

Forrás Marvel Studios

A film Rocket, vagyis Mordály életének történetét mutatja be, a történet pedig azt is elmeséli, ahogy a mosómedvével valamint több másik állattal kísérletezik az Evolúció Mestere. Mordály így ismerkedik meg Lyllával a vidrával, Padlóval a nyúllal és egy Fogas nevű rozmárral is. 

„Mordály révén James Gunn arcot, nevet és személyiséget adott annak a több millió kiszolgáltatott állatnak, akik most is laboratóriumokban szenvednek” – mondta Lisa Lange, a PETA vezető alelnöke közleményében. „A PETA az év legjobb állatjogi filmjeként ünnepli az alkotást, mert segít a közönségnek, hogy az állatokat egyéniségként lássa, és azt sugallja, hogy csak azért, mert kísérletezhetünk rajtuk, még nem jelenti azt, hogy ezt meg is kell tennünk.”

Kiemelt tartalom
Imádják a rajongók a Deadpool & Rozsomák trailereit, de hogy lehet a káromkodó szuperhős a megoldás a Marvel összes problémájára? Imádják a rajongók a Deadpool & Rozsomák trailereit, de hogy lehet a káromkodó szuperhős a megoldás a Marvel összes problémájára? 2024.4.23 19:20

A 3. részben visszatér Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel, Bradley Cooper és Sean Gunn, valamint Chukwudi Iwuji, Will Poulter, Elizabeth Debicki, Maria Bakalova és még Sylvester Stallone is. A film A Galaxis Őrzői-franchise utolsó része.