2023.5.3 10:48
Olvasási idő 0:25
Szécsi Krisztián

Státusztörvény vol 2. – Ma ismét beveszik Budapestet a diákok

KÖZÉLET BUDAPEST DIÁKTÜNTETÉS MAGYARORSZÁG POLITIKA TANÁRTÜNTETÉS

Úgy tűnik a könnygáz nem vette el ezeknek a suhanc gimnazistáknak a kedvét a tüntetgetéstől.

Az Április 24-ei eseményeket követően, amikor is a rendőrség könnygázzal igyekezett eloszlatni a státusztörvény kapcsán nemtetszésüket kifejező fiatal diákokat és tanárokat, ma ismét demonstrációra kerül sor a fővárosban.

Kiemelt tartalom
Könnygázt vetett be a rendőrség a diákokból és tanárokból álló tüntetőtömeg ellen, a TASZ jogásza értetlenül áll a dolog előtt Könnygázt vetett be a rendőrség a diákokból és tanárokból álló tüntetőtömeg ellen, a TASZ jogásza értetlenül áll a dolog előtt 2023.4.25 15:43

A mai (május 03.) tiltakozás menete délután négy órakor indul a Szent István Bazilikától, s érintve az egykori, öt évvel ezelőtt elüldözött CEU utcáját végül a Parlamenthez vezető Alkotmány utcán ér véget 17:15 körül.

A Facebook-eseményre eddig majd tízezren jeleztek vissza. Aki úgy dönt, hogy részt szeretne venni a a demonstráción, mindenképpen készüljön nagy tömegre. Az időjárás előrejelzés szerint eső is várható, ugyanúgy mint bármelyik magyar tüntetésen, ennek megfelelően érdemes felöltözni. A további információkat megtaláljátok az Egységes Diákfront - Budapest Facebook-oldalán.