2023.5.2 10:02
Olvasási idő 0:36
Maier Péter

Most akkor férjhez fog menni Sydney Sweeney vagy nem? – Csak mert a jegygyűrűjét nem vitte magával a Met-gálára

FILMEK + SOROZATOK SYDNEY SWEENEY

Hétfőn még kéz a kézben kapták le őket.

Nem tudni, mi van Sydney Sweeney kapcsolatával azon kívül, hogy mindenki beleüti az orrát, ahogy az lenni szokott. Annyit biztosan tudunk, hogy az Eufória és a Fehér Lótusz színésznője, illetve Jonathan Davino étteremtulajdonos jegyben jártak, azonban felröppentek pletykák, miszerint felbontották a jegyességüket, sőt, arról is beszéltek a rossz nyelvek, hogy Sweeney összejött színész kollégájával, Glen Powellel. 

Hétfőn azonban együtt látták a színésznőt 13 évvel idősebb vőlegényével, kéz a kézben mászkáltak, mecsi-mecsi bőrszettben, szóval olyan nagy baj nem lehet.

Sidney Sweeney és vőlegénye, Jonathan DavinoSidney Sweeney és vőlegénye, Jonathan DavinoSidney Sweeney és vőlegénye, Jonathan Davino
Galéria megtekintése
(3)

Aztán jött a Met-gála, ahol a Daily Mail TikTok-videója szerint Sweeney jeggyűrű nélkül jelent meg, bár ki érti ezt, van rajta egy csomó gyűrű, honnan tudják, melyik az eljegyzési?

@dailymail Sydney Sweeney arrives with NO engagement ring 💍🚫 #fyp#sydneysweeney#metgala#met2023#popculture#rundown♬ original sound - Daily Mail

A lényeg, hogy egyelőre nem jelenthetünk ki semmit biztosan, bár nem is értem, miért kéne minket tájékoztatniuk a magánéletükről bizonyos embereknek csak azért, mert játszottak egy sorozatban.

Szűz híresség: Sydney Sweeney Forrás Theo Wargo/Getty Images for Karl Lagerfeld