2023.4.26 12:32
Olvasási idő 0:38
Maier Péter

"Szakmaiatlanság" miatt törölték Nagy Feróék Barba Negrás koncertjét

ZENE KONCERT

Elvállaltak egy másik koncertet pár nappal később, ami a Barba Negra szerint „szakmaiatlan és a közönség felé is inkorrekt“.

Lemondta a Barba Negra a Beatrice zenekar április 28-i koncertjét, ugyanis a banda elvállalt egy május 1-jei fellépést a Tabán fesztiválon, a két budapesti rendezvény pedig túl közel van egymáshoz időben, ráadásul a fesztivál ingyenes is, így a helyszíni szervezők úgy döntöttek, hogy törlik a koncertet.

A zenekar közleménye szerint mindkét helyre más szettel, más tematikájú koncerttel készültek, de „több félreértés volt a zenekar és a klub kommunikációjában“, így az április 28-i bulit a Barba Negra törölte.

A Barbra Negra honlapján található közlemény szerint „szakmaiatlan, és a közönség felé is inkorrekt, hogy 3 napon belül két rendezvényen is megnézheti az ünneplő zenekart, amiből az egyik ingyenes, a másik fizetős“. A klub szerint Nagy Feróék számára kihagyhatatlan a Tabán fesztivál, ugyanakkor a kettő esemény együtt összeférhetetlen. 

„Ezért úgy határoztunk, hogy a zenekarnak Boldog Születésnapot kívánunk, és a közönség, ha van lehetősége, az ingyenes Tabánt látogassa meg. Az április 28-i, Barba Negrába tervezett koncertet ezen okból kifolyólag töröljük. A megváltott jegyek árát automatikusan visszautaljuk.“ – írták.