2023.4.26 11:47
Olvasási idő 0:52
Maier Péter

Kigúnyolták a fotózkodó influenszert, aki ezt videóra vette – most az egész internet (még Cardi B is) gyűlöli őket

TÁRSADALOM TIKTOK

A gúnyolódó lányok szerint a jövőjük törhet derékba a feltöltött videó miatt.

Az internet egyik leghangosabb sztorija kerekedett abból, hogy egy @jackielabonita nevű TikTok-felhasználó feltöltötte azt a videót, amin valaki épp fényképeket készít róla egy baseballstadion lelátóján, mögötte pedig két lány gúnyolódik, illetve egyikük vicceskedve bemutat neki. Az influenszer szerint nagyban megsértették az önbizalmát a grimaszoló idegenek, és úgy érezte, sírni tudna a megaláztatás miatt.

@jackielabonita Please be nice #meangirls#meangirlvibes♬ The Loser - Verzache

A történetet felkapta az internet, meg is találták a két lányt, akik óriási gyűlölethullámmal kell szembenézzenek a történtek miatt. Maga Cardi B is is posztolt a témában, utalva arra, hogy Jackie La Bonita helyében ő arra használta volna a videóban látható gyűrűjét, hogy odacsapjon a zaklatóknak.

A két lány, akiket az internet elővett a bullyingért, hosszú élő videóban reagáltak az esetre, amelyből részletek kerültek fel a TikTokra. Ebben elmondják, hogy halálos fenyegetéseket is kaptak a történtek miatt, egyikük barátjának a családját is betalálták a zaklatók. Állításuk szerint a munkájuk és a főiskolai jövőjük forog kockán, és La Bonita a feltöltött videóval derékba törheti a karrierjüket. Mondják, ők nem szerették volna megalázni az influenszert, csak zavarta őket, hogy úgy fotózkodik, hogy közben ők is látszanak a háttérben a képen.

@alexishealth Replying to @blickwave3 Apology Part 2 #jackielabonita#cardib#apologyvideo#part2♬ original sound - Alexis