2023.4.14 14:43
Olvasási idő 0:32
Kovács M. Dávid

Először láthatjuk magyar mozikban a komplett Rambo-trilógiát

Először láthatjuk magyar mozikban a komplett Rambo-trilógiát
Forrás Pannonia Entertainment
FILMEK + SOROZATOK FILMEK MOZI

Sylvester Stallone legendás akciófilmjeit a megjelenésük idején nem játszották a hazai mozik, most azonban digitálisan felújított változatban nézhetjük újra őket.

Ezen a héten a bemutató negyvenedik évfordulója alkalmából visszatért a mozikba Sylvester Stallone legendás karaktere, Rambo – közölte Facebook-oldalán a Pannonia Entertainment.

A megkerülhetetlen akciófilm-trilógia digitálisan felújított, 4K változatban kerül a magyar mozikba április 13. és május 3. között. Ez egyben a trilógia magyar mozipremierjét is jelenti, mivel a filmek annak idején, a nyolcvanas években nem kerültek mozikba Magyarországon.

Április 13. és 19. között az 1982-ben bemutatott Rambo – Első vérrel indítja a vetítéssorozatot, majd április 20. és 26. között az 1985-ös Rambo II-t, április 27. és május 3. között pedig az 1988-ban debütált Rambo III-at láthatjuk.

Az IGN Hungary cikke szerint a három Rambo-filmet jellemzően magyar szinkronnal nézhetjük meg, de a Cinema MOM-ban lesznek feliratos vetítések is. Jó hír, hogy a felújított filmeket nemcsak a fővárosban, hanem vidéken is vetítik.

A vetítésekkel kapcsolatos további információk a forgalmazó oldalán.