2023.4.11 14:29
Olvasási idő 0:33
Szöllősi Anna

A Netflix bejelentette: zöld utat kapott egy új Stranger Things sorozat

FILMEK + SOROZATOK NETFLIX SOROZATOK STRANGER THINGS

Bár az eredeti Stranger Things öt évad után véget ér, az univerzum bővülni fog.

A Duffer testvérek közönségkedvenc sorozata 2016-ban debütált Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton és Noah Schnapp főszereplésével, most pedig egy animációs sorozat kapott zöld utat a Netflixnél, a Flying Bark Productions és Eric Robles executive producer fejlesztésével. A fiktív Hawkins világából merítő sorozat nevét és a történetét egyelőre még homály fedi. 

„Mindig is álmodoztunk egy animációs Stranger Thingsről a szombat reggeli rajzfilmek szellemében, amiken mi is felnőttünk, és látni ennek az álomnak a megvalósulását nagyon izgalmas. Le vagyunk nyűgözve attól, amit Eric Robles és a csapata kreált, és már alig várjuk, hogy további részleteket oszthassunk meg. A kaland folytatódik!“ – mondta el Matt és Ross Duffer. 

Dufferék egyébként tavaly elindították saját gyártócégüket, az Upside Down Picturest, és számos Stranger Things-szel kapcsolatos projektjük van fejlesztés alatt, köztük egy színdarab és egy élőszereplős spinoff.