2023.3.30 17:44
Olvasási idő 0:35
Kovács M. Dávid

Egy új Scott Pilgrim-sorozat rántja össze ismét a Michael Cerával forgott filmváltozat szereplőit

FILMEK ÉS SOROZATOK SOROZATOK

A "Scott Pilgrim a világ ellen" főszereplői a saját karaktereiket szólaltatják meg a Netflix új animesorozatában. Michael Cera mellett Mary Elizabeth Winstead, Chris Evans, Aubrey Plaza, Kieran Culkin és Jason Schwartzman is visszatér.

Edgar Wright (Haláli hullák hajnalaNyomd, Bébi, nyomd!Utolsó éjszaka a Sohóban) 2010-es kultfilmjének, a Scott Pilgrim a világ ellen főszereplőgárdájával tér vissza a Netflix új Scott Pilgrim-sorozata.

Jason Schwartzman, Ellen Wong, Michael Cera, Aubrey Plaza és Kieran Culkin a Scott Pilgrim a világ ellen című film Los Angeles-i premierjén, 2010 júliusában. Forrás John Shearer / Getty Images

A tavaly januárban bejelentett animációs szériában az egyes szereplők hangját azok a színészek adják, akik a mára klasszikussá érett moziban már egyszer megformálták a legfontosabb karaktereket. 

A Variety híre szerint az egykori szereplők közül már biztosan hallhatjuk például Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Chris Evans, Aubrey Plaza, Kieran Culkin, Jason Schwartzman, Brie Larson, Mae Whitman és Ellen Wong hangját.

Az eredeti képregénysorozatot készítő Bryan Lee O'Malley társíróként és executive producerként dolgozik a sorozaton BenDavid Grabinski mellett, ők ketten ráadásul társ-showrunner szerepet is kaptak a produkcióban.

Kiemelt tartalom
Sorozat készül az Alkonyatból, amibe a könyveket jegyző Stephanie Meyers is beszáll Sorozat készül az Alkonyatból, amibe a könyveket jegyző Stephanie Meyers is beszáll 2023.4.20 12:13

A filmváltozatot jegyző Edgar Wright szintén producerként vesz részt a munkában. „Pályám egyik legnagyobb büszkeséget okozó és legélvezetesebb teljesítménye az volt, hogy összeállíthattam, majd együtt dolgozhattam a Scott Pilgrim bombasztikus szereplőgárdájával“ – lelkendezett a sajtóközleményben.