2023.3.30 10:41
Olvasási idő 0:36
Kovács M. Dávid

Minden jel arra utal, hogy Lana Del Rey menyasszony lett, bár ő ezt még nem erősítette meg

ARCOK LANA DEL REY PÁRKAPCSOLAT

Jack Antonoff korábbi zenésztársa kérte meg a 37 éves énekesnő kezét.

Lana Del Rey menyasszony lett, miután párja, a szintén zenészkörökből érkező Evan Winiker megkérte a kezét, írja saját forrásaira hivatkozva a Billboard.

Lana Del Rey a Billboard Women In Music nevű Los Angeles-i eseményen 2023. március 1-jén. Forrás Christopher Polk / Billboard / Getty Images

Bár a pár eddig igyekezett titokban tartani a kapcsolatát, az elmúlt hónapokban többször is látták már őket együtt, legutóbb például a hónap elején egy kaliforniai étteremben, ahol a rajongókkal fotózkodtak.

A tehetséggondozásban utazó Evan Winiker (Range Media) olyan nevekkel dolgozik együtt, mint Daya, a Disco Biscuits, Skyler Stonestreet, a kanadai Walk Off the Earth és a MAX japán lányzenekar.

Winiker egyébként maga is zenész, korábban egy Steel Train nevű zenekarban játszott, amely többek között a Tegan and Sara, Ben Folds, és a Silversun Pickups társaságában is turnézott.

A zenekarnak Jack Antonoff is tagja volt, aki producerként gyakran dolgozik az énekesnővel, legutóbb a nemrég megjelent Did You Know There's a Tunnel Under Ocean Blvd. című albumán.

@sadhotalex THE LYRICSSS MAKE SENSE NOW OMFG😭😭😭 #lanadelrey#lanatok#lanadelreystans♬ hollywoods dead by lana del rey - meg