A cikk a Helia-D megbízásából készült.
2023.4.3 13:56
Olvasási idő 1:37
Masszi-Rigó Csilla

Nyerd meg a napi arcápolási rutinod – Játssz, és legyen tied egy a Helia-D Hydramax csomagok egyike!

ÉLETMÓD ARCÁPOLÁS HELIA D HELIA D HYDRAMAX HIDRATÁLÓKRÉM NYEREMÉNYJÁTÉK

Bár a legjobb arcápoláshoz szükséges krémeket és szérumokat nem egyszerű megtalálni, mi most segíthetünk neked néhány kattintással hozzájutni egy komplett szetthez. Ismerd meg a Helia-D Hydramax termékeit, és legyen teljes a napi arcápolási rutinod!

Bár sokan azt hiszik, a fiatal és élettel teli bőrt nem kell különösebben ápolni, bőrünk folyamatos belső és külső táplálása elengedhetetlen ahhoz, hogy az idő előrehaladtával is egészséges és ragyogó legyen arcbőrünk. 

A tökéletes arcápolási rutin kialakításához rögös út vezet, az embernek pedig sok esetben számos terméket ki kell próbálnia ahhoz, hogy végül megtalálja azt az egyet, amely minden feltételt kielégít: ápoljon és védjen, tegye simává és feszessé a bőrt, de mégse nehezítse el azt, hidratáljon, legyen jó a textúrája... Nem egyszerű a feladat igaz? 

A Helia-D Hydramax termékcsalád arcpermetet, nappali és éjjeli hidratálót valamint fényvédőkrémet is tartalmaz. Forrás Helia-D Hydramax

A Helia-D legfrissebb termékcsaládját, a Hydramaxot kifejezetten a fiatalos arcbőr megőrzésére fejlesztették, a könnyen felszívódó krémgélekkel és hidratálóanyagokban gazdag formulákkal segítik és egyben előidézik a bőr hosszantartó ragyogását, tisztaságát és selymességét. 

Kiemelt tartalom
Refresher x Livenation - Foreign Beggars nyereményjáték Refresher x Livenation - Foreign Beggars nyereményjáték 2024.4.4 18:23

A Hydramax termékcsaládja egyaránt remek választás azoknak, akik kikapcsolódásként tekintenek az arcápolásra és előszeretettel szánnak magukra időt a tükör előtt, és azoknak is, akiknek csak napi néhány szabad perc jut magukra. De mit is érdemes tudni ezekről a termékekről? 

Helia-D Hydramax Mélyhidratáló Krémgél Normál Bőrre Nappali & Éjszakai

Kifejezetten a fiatal bőr ápolására és annak megőrzésére készült. A hidratáló összetevői közt háromféle hialuronsav található, amelyek a bőr felszíni és mélyebb rétegeibe is behatolnak, továbbá természetes hidratálómolekulákat tartalmazó Hydromanilt és olyan hasznos összetevőket is tartalmaz, mint a bőr nedvességmegtartó képességét javító kukoricacsíraolaj vagy a peptid, ami a ráncok megelőzésében segít.

Az éjszakai krémben található barackmagolaj és ligetszépolaj hozzájárul a hidratáltabb és puhább bőrhöz.

Jakabos Zsuzsanna, a Helia-D Hydramax nagykövete. Forrás Helia-D

Helia-D Hydramax Mélyhidratáló Krémgél Száraz Bőrre

A száraz bőrt alacsonyabb faggyútermelés jellemzi, amely miatt a nedvesség könnyebben távozik a bőrből, ezért az erre való hidratáló esetén fontos, hogy a nedvességpótlás mellett megtartást segítő összetevőket is tartalmazzon. A háromféle hialuronsav mellett a Hydromanil, peptid, és a száraz bőr számára hatásos jojobaolaj, urea és panthenol is megtalálható benne.

Helia-D Hydramax Mélyhidratáló Krémgél Érzékeny Bőrre

A Hydramax érzékeny hidratáló a háromféle hialuronsav mellett a bőr védőrétegét erősítő szkvalánt is tartalmaz, továbbá megtalálható benne bőrnyugtató allantoin, a gyulladáscsökkentő feketeribizli magolaj, bisabolol, továbbá a ráncok megelőzésére ható peptid is. Hozzáadott illatanyagtól mentes.

Helia-D Hydramax SPF 50+ Fényvédő Arckrém

Gyorsan felszívódó, lágy textúrájának köszönhetően nem ragad, így utána könnyen lehet sminkelni is. A krémben lévő fényvédők széles spektrumú UV-védelmet nyújtanak, mivel az UVA és UVB sugarak ellen is hatásosak, ezzel támogathatják a bőröregedés elleni harcot.

Játssz, és legyél te az egyik szerencsés, aki kipróbálhatja a Helia-D Hydramax termékcsalád krémjeit!

Mit kell tenned?

- Kövesd be a @refresherhu oldalát!
- Válaszolj kommentben a kérdésre: Ki a Helia-D Hydramax nagykövete? 

- Taggeld be kommentben egy barátod, aki szintén imádja a krémeket!