2023.3.29 11:16
Olvasási idő 0:50
Szécsi Krisztián

Jön Magyarország első Taylor Swift bulija

ZENE BUDAPEST MAGYARORSZÁG PARTY TAYLOR SWIFT

Eddig csak kezdeményezések voltak rá, de most úgy néz ki, ténylegesen kitáncolhatjuk magunkat igazi rajongói összefogásra a Lavender Haze-re, na meg persze a Bejeweled-ra.

Most jó csak igazán Swiftie-nek lenni! Nem elég, hogy folyamat kapjuk az újradolgozott egykori Taylor-albumokat (készüljetek, elméletben hamarosan érkezik a Speak Now (Taylor's Version)), meg hogy anyánk turnézik és napról napra zenei rekordokat dönt, de, olybá tűnik, Miss Blondie népszerűsége hazánkban is mindenkit egyre inkább az igényes popzene kultúrája felé terel. Azaz minden olyanra, ami nem a tucat belpesti komplexumokban hangzik el.

Bár még a The Eras Tour európai időpontjai váratnak magukra, a hazai Taylor-rajongók nem restek s úgy döntöttek, hogy maguk hozzák el kedvencük legnagyobb slágereit az első igazi Taylor Swift zenehallgatós buli keretein belül.

@bdave19#duett @Abby Mae közreműködésével #tstheerastour Hungarian Swifties Are you ready for it? Mindenkinek jóváhagyjuk a jelentkezését amilyen gyorsan csak tudjuk‼️ Osszátok, hívjátok meg Swiftie ismerőseiteket‼️ Let’s make this a summer a cruel one💗 #taylorswift#tayloswifthungary#theerastour#taylorswiftparty#fyp#foryou#theerasparty @eszter @Taylor Swift @Taylor Nation ♬ original sound - Abby Mae

Eddig közel ezren érdeklődnek a kezdeményezés iránt, az eseményről egy Facebook-csoportban lehet informálódni. Az előzetes egyeztetések alapján a buli, úgy látszik, június 24-én tartatik. A helyszín kapcsán pedig Budapest egyik legjobb open-air szórakozóhelye, a Barba Negra merült fel, ám a hivatalos egyeztetések részleteiről még mit sem tudni. Mindenesetre bárki, aki ugyanúgy szereti Taytay-t, mint mi, mindenképpen álljon be a party mögé. Hozzuk össze, Swiftiek!