2023.3.17 15:17
Olvasási idő 0:29
Szöllősi Anna

Snoop Dogg kávéra cserélheti a füvet?

ZENE SNOOP DOGG

Snoop Dogg újabb bizniszbe vágja a fejszéjét: ezúttal Michael Riady indonéz vállalkozóval társult, hogy elindítsa prémium kategóriás kávé termékcsaládját, az INDOxyz-t.

A rappernek van már kisállatkiegészítős, gluténmentes gabonapelyhes, boros vállalkozása és persze saját kannabisz-termékei, és úgy tűnik, most megint beújított valamit. 

„Útjára indítottuk a cégünket, amit a társammal, Michaellel hoztam létre, aki bevezetett engem a legjobb ízű indonéz kávé világába. 

A kávéhoz fűződő viszonyom régre nyúlik vissza. A hosszú éjszakázások alatt a stúdióban a kávé volt az üzemanyag, ami mozgásban tartott

– állt a CNN-nek eljuttatott nyilatkozatban (azért vannak kételyeink, hogy a stúdiómunkálatok alatt tényleg a koffein volt-e a leghardcoreabb pörgető.)

Indonézia a világ egyik vezető kávéimportőre, a kávétermesztés pedig egészen a 17. századig nyúlik vissza. A rapper a kávébabjait Gayóból, a Szumátra szigetén található Aceh régióból szerzi majd be. Riady a közösen kiadott nyilatkozatban azt írta a prémium kávéról: „Elég volt egy korty, és Snoop rászokott.”