2023.3.20., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Szöllősi Anna
2023.3.17 15:17
Olvasási idő  0:29

Snoop Dogg kávéra cserélheti a füvet?

Snoop Dogg újabb bizniszbe vágja a fejszéjét: ezúttal Michael Riady indonéz vállalkozóval társult, hogy elindítsa prémium kategóriás kávé termékcsaládját, az INDOxyz-t.

Szöllősi Anna
2023.3.17 15:17 Olvasási idő  0:29
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A rappernek van már kisállatkiegészítős, gluténmentes gabonapelyhes, boros vállalkozása és persze saját kannabisz-termékei, és úgy tűnik, most megint beújított valamit. 

 

„Útjára indítottuk a cégünket, amit a társammal, Michaellel hoztam létre, aki bevezetett engem a legjobb ízű indonéz kávé világába. 

 

A kávéhoz fűződő viszonyom régre nyúlik vissza. A hosszú éjszakázások alatt a stúdióban a kávé volt az üzemanyag, ami mozgásban tartott

 

– állt a CNN-nek eljuttatott nyilatkozatban (azért vannak kételyeink, hogy a stúdiómunkálatok alatt tényleg a koffein volt-e a leghardcoreabb pörgető.)

 

Indonézia a világ egyik vezető kávéimportőre, a kávétermesztés pedig egészen a 17. századig nyúlik vissza. A rapper a kávébabjait Gayóból, a Szumátra szigetén található Aceh régióból szerzi majd be. Riady a közösen kiadott nyilatkozatban azt írta a prémium kávéról: „Elég volt egy korty, és Snoop rászokott.”

 

 

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: cnn.com Thumbnail:  GettyImages / Roberto Ricciuti
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra