2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Tech
Masszi-Rigó Csilla
2023.3.9 8:28
Olvasási idő  0:34

Egybeolvad a Facebook és a Messenger, az Instagramra is nagy változás jöhet

9 év különállás után most ismét egy helyen használhatjuk a két platformot, sőt, még az Instagramos üzenetek is a Meta-rendszerben lesznek láthatók.

Masszi-Rigó Csilla
2023.3.9 8:28 Olvasási idő  0:34
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

9 év után újra egyesül a Facebook és a Messenger – derül ki a 24.hu híréből. A bejelentést a Facebook igazgatója, Tom Alinson jelentette be figyelmeztetve mindenkit arra, hogy hamarosan ismét a Facebook alkalmazáson belül találhatjuk meg a fiókunknak szánt privát üzeneteket. 

 

Készülj fel az átszoktatásra! Forrás: Onur Dogman/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

 

A vállalat 2014-ben távolította el a Facebook alkalmazásból a levelezési rendszert éppen azzal a céllal, hogy jól különválasztható legyen a két platform. Persze a két applikáció mindig kéz a kézben jártak egymással, három évvel ezelőtt, 2020-ban a szolgáltató kötelezővé tette a Messenger alkalmazásához, hogy a felhasználó rendelkezzen Facebook-fiókkal is. 

 

Az új rendszert egyelőre csak kis körben tesztelik a fejlesztők, könnyen meglehet azonban, hogy nem csak Facebook-, de Instagram-üzeneteinket is hamarosan közös helyen szemlézhetjük majd. Azt egyelőre nem tudni, böngészőben is visszatér-e a funkció a Facebookra, mely azzal indokolta döntését, hogy így sokkal könnyebb lesz majd tovább küldeni az ismerősöknek a közösségi oldalon felfedezett tartalmakat. 

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: 24.hu Thumbnail:  Onur Dogman/SOPA Images/LightRocket via Getty Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában tech
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra