2023.3.20., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Szécsi Krisztián
2023.3.8 17:29
Olvasási idő  0:44

Ecsetet eldobni: film készül a rendkívül kedves (és sármos) Bob Ross életéből... mondhatni

Áprilisban már mozikba is kerülhet a Paint.

Szécsi Krisztián
2023.3.8 17:29 Olvasási idő  0:44
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Bob Ross-t senkinek nem kell bemutatnunk. Mindenki kedvenc festőnek álcázott terapeutája több generáció lelki egészségét nevelte ki tájképeivel. Olyan fontos dolgokat tanulhattunk meg tőle a helyes ecsethasználaton túl, mint az önszeretet, kedvesség és türelem. És most film készül az életéből... mondhatni!

 

 

Az amerikai televíziós festő szerepét Owen Wilson alakítja a Paint című alkotásban, mely előreláthatólag áprilisban kerül a mozikba. Ross YouTube-on még fellelhető festős műsorainak népszerűsége az elmúlt élvekben robbanásszerűen megnőtt a YouTube-on – ez többek között a világjárványnak is köszönhető, ahol a nehéz időkben a kreativitás lekötése végett sokan valamilyen alkotó folyamatba fogtak. 

 

 

Ám a film mégsem kimondottan Ross-ról szól. Nyilván erősen merít karrierje főbb eseményeiből, s Hollywoodhoz híven a magánéletének csúnyább szegmenseiben is könyékig vájkál, ahogy azt a trailer is mutatja a Paint csupán ötletszerűen idézi Bob Ross-t, de a főszereplő nem a férfi.

A történet egy Carl Nargle nevű szintén televíziós festőről szól, akinek műsorát veszélyezteti egy feltörekvő, szintén tévében utazó művész, Ambrosia. És hát... ennyi a sztori. Többet nem is lehet az előzetesből megtudni, viszont mindenképpen érdekes, egy olyan médiaszemélyiségre alapozni 2023-ban egy nagyobb közönségnek szánt filmet, aki már 28 éve halott.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  'The Best of The Joy Painting with Bob Ross'/PBS
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra