2023.3.19., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Szécsi Krisztián
2023.3.1 16:54
Olvasási idő  0:44

Májusban érkezik az új Ed Sheeran album – Érzelmes Facebook-posztban vallott depressziójáról a brit énekes

A többszörös Grammy-díjas zenésznek ez lesz az ötödik stúdióalbumja.

Szécsi Krisztián
2023.3.1 16:54 Olvasási idő  0:44
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Ed Sheeran hosszú, érzelmes Facebook-posztban jelentette be, hogy májusban megjelenik új albuma, az akusztikus Subtract, ami egyben azt is bemutatja, mitől zuhant depresszióba tavaly. A brit énekes, dalszerző egy kézzel írt naplóbejegyzést is kitett, amiben arról ír, hogy a terhesség alatt daganatot diagnosztizáltak feleségénél.

 

A végtelenül érzelmes szerelmes balladáiról ismert vörös brit srác, Ed Sheeran, 2 év után új albummal érkezik vissza. Az akusztikus Subtract több mint 10 évig érlelődött benne, mint ahogy az kiderült egy igazán őszinte, vallomásszerű Facebook-bejegyzéséből, melyhez személyes naplórészleteket is csatolt.

 

Sheeran a május 5-én megjelenő korongján túl gyerekkori szerelme, Cherry Seaborn betegségéről is nyíltan beszélt, akit várandósága alatt daganattal diagnosztizáltak. Sajnos a terhesség alatt nem kaphatott megfelelő orvosi kezelést, ezért várniuk kellett, amíg megszületik második kisbabájuk, ezért lényegében maga a baba hírét is a legnagyobb titokban tartották. Ed Sheeran mindeközben folyamatosan a bíróságra járt Shape of You című száma elleni plágiumpere miatt. Ezenfelül a zenész egyik legjobb barátjának, Jamal Edwards korai haláláról is vallott írásában.

 

Úgy éreztem, mintha fuldokolnék, fejem a felszín alatt, s csak nézek fel, ám nem tudom hogyan is juthatnék levegőhöz

 

– idézte vissza bejegyzésében az elmúlt évek megpróbáltatásait az énekes.

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Dave J Hogan / Contributor
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra