2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Szöllősi Anna
2023.2.28 11:55
Olvasási idő  0:42

„Ha nem tetszik, nem kell nézni“ – A The Last of Us szereplője üzent a homofóboknak

A sorozat hetedik epizódja Ellie (Bella Ramsey) és egy új karakter, Riley Abel (Storm Reid) kibontakozó románcát mutatja be, azokból az időkből, amikor Ellie még a KZ katonai kiképzésén vett részt, még mielőtt nekivágott Joellel a veszélyes világnak.

Szöllősi Anna
2023.2.28 11:55 Olvasási idő  0:42
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Long, Long Time epizód a Frank (Murray Bartlett) és Bill (Nick Offerman) végtelenül megható szerelmi történetéről szólt, ami néhány homofób kritika mellett nagy sikert aratott széles körben. A negatív megjegyzések a legutolsó, Left Behind című epizódot sem kerülhették el. 

A hetedik rész kapcsán Reid egy interjúban elmondta: „Fontos történeteket mesélünk el, valódi emberek tapasztalatairól, és én ezért élek. Ez teszi igazzá a történetmesélést, amikor olyanokról mesélünk, akik köztünk léteznek. Ahogy Bella is mondta a harmadik rész után: 'ha nem tetszik, nem kell nézni' – mondta, hozzátéve: 

 

2023-at írunk. Ha amiatt aggódsz, hogy kit szeretek, akkor lécci tedd a helyére a prioritásaidat. Annyi más dolog van, ami miatt aggódhatsz az életben, miért pont azon kell, hogy ezek a fiatalok – vagy bárki más – szeretik egymást? A szerelem gyönyörű, és teljesen nonszensz, hogy ebbe bárki is beleszóljon.  

 

A 19 éves színésznő megjegyezte, hogy nemcsak a nőket képviseli a sorozatbéli szerepével, de a fiatal, fekete, queer nőket, akik új érzéseket élnek meg. 

 

A The Last of Us első évadából még két rész van hátra, a finálé pedig március 12-én érkezik.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra