2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Gasztro
Kovács M. Dávid
2023.2.21 18:37
Olvasási idő  0:32

Bezár a természetjárók egyik kedvenc büféje a Kéktúra vonalán

Ha esetleg erre az évre terveztétek volna az Országos Kék 19. szakaszát, van egy rossz hírünk: a szandaváraljai Várpult büfé nem bírt az áremelkedésekkel, tavasztól csendes lesz a palóc parasztház udvara.

Kovács M. Dávid
2023.2.21 18:37 Olvasási idő  0:32
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Az elszabadult árak miatt bezár a kéket járók kedvelt pihenőhelye, a szandaváraljai Várpult büfé – jelentette be Facebook-oldalán a vendéglátóegység.

 

Várpult büfé Forrás: Várpult büfé / Facebook

 

A büfé az Országos Kéktúra 19. szakaszán, a Nógrád megyei Szandaváralja egyik palóc parasztházának udvarában működött, tavasszal azonban már nem fog kinyitni.

 

A hétfői bejegyzésben a döntést azzal indokolják, hogy a másodállásban működtetett vállalkozás nem bírja a drasztikus áremelkedéseket.

 

Ez amolyan ’közösségi szolgálat’ volt részünkről, baráti körben, hétvégenként, munka mellett. Az alapanyag, egyéb járulékok és az energiaárak drasztikus emelkedése mellett azonban tovább nem tudjuk fenntartani, az árakat pedig nem szeretnénk az égbe emelni

 

– írják posztjukban a büfé üzemeltetői.

 

A bejelentés szövegéből egyúttal az is kiderül, hogy a Várpult mögött álló csapat keresi a lehetőségeket, és amennyiben bármi változás történne, azt azonnal jelezni fogják.

 

„Hiszünk benne, hogy még találkozunk. (...) Vigyázzatok magatokra, túrázzatok addig is sokat!“ – üzenik a nyilvánosságnak.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Várpult büfé / Facebook
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában gasztro
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra