2023.2.15 13:39
Olvasási idő 0:39
Szécsi Krisztián

K-pop fanok, figyelem: érkezik a BTS egyik tagjának dokumentumfilmje

FILMEK + SOROZATOK DISNEY DOKUMENTUMFILM K-POP ZENE

Február 17-től a Disney+-on lesz elérhető j-hope filmje, melynek középpontjában a dél-koreai énekes első albumjának elkészítéséről áll.

Február 17-én végre a nagyközönség elé tárul a BTS nevű dél-koreai fiúegyüttesből ismert j-hope eddig színfalak mögött zajló élete. A j-hope IN THE BOX című dokumentumfilm bepillantást enged a kulisszák mögé, és a zenész első szólóalbumának készítésébe kalauzolja a nézőket. Az új sorozat kizárólag a Disney+-on lesz elérhető.

A j-hope IN THE BOX főszereplői a BTS együttes tagjai, akik mostanra a 21. század pop ikonjaivá váltak, producere pedig a HYBE. A dokumentumfilm az együttes nemzetközi zenei világsikerének minden lépését nyomon követi, és bemutatja a Jack In The Box című első szólólemez elkészülését. A nézők soha eddig nem látott jelenetekbe nyerhetnek betekintést, megismerhetik az album elkészítése során felmerülő kreatív kihívásokat, ráadásul az első sorból nézhetik végig j-hope 2022-es Lollapalooza fellépését, valamint az album bemutató buliját.

Forrás The Walt Disney Company

A streamingszolgáltatón egyébként más zenés filmanyag is látható, mint az „Elton John, Farewell Tour: élőben Los Angelesből”, vagy a háromszoros Oscar-díjas Peter Jackson rendezésében készült háromrészes dokumentumfilmsorozat, a „The Beatles: Get Back” és a Jonas Brothers „Burning Up” című koncertje és kapcsolódó turnéja.