2023.2.15 12:20
Olvasási idő 0:38
Szécsi Krisztián

Tényleg Lady Gaga alakítja Harley Quinnt a legújabb Joker-filmben – Megérkezett az első hivatalos kép a forgatásról

FILMEK + SOROZATOK BATMAN DC FILMEK KÉPREGÉNY LADY GAGA

Az American Horror Story, Csillag születik és A Gucci-ház után az énekesnő ismét mozivászonra kerül.

A még tavaly augusztusban belengetett nagysikerű, többszörös Oscar-díjas Joker című film folytatása olybá tűnik nem csupán szóbeszéd, hanem maga a valóság.

Ahogy a nagy bejelentést követően több külföldi sajtóorgánum is találgatásokba kezdett az angol Joker: Folie à deux cím kapcsán, melyet magyarul Páros örületként fordíthatnánk, hogy a második részben feltűnik-e a hírhedt DC pszichiáternő, Harley Quinzzel (röviden: Quinn), és ha igen, ki is alakítja majd. Sokan rögtön Lady Gagát emlegették mint a legtökéletesebb választást az őrült, kék-piros hajú orvosnő szerepére.

Miután a forgalmazásért felelős stúdió is megerősítette a feltételezéseket, miszerint az énekesnő is része az alkotásnak, csupán türelmesnek kellett lennünk. A mai napon pedig betekintést is kaphattunk az első filmkockákba, melyen Lady Gaga farkasszemet néz az őrült Jokerrel.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés

A Joker: Folie à deux a híresztelések szerint zenés film lesz, ami igencsak szokatlan az első rész rendkívül komoly és drámai hangvételét tekintve. 

Ám azonban még egy kicsit várnunk kell, amíg hallhatjuk az ikonikus duó vérfagyasztó duettjeit, hiszen a film várhatóan 2024-ben kerül a mozikba.